Elvetélés? Orvosi megpiszkálástól?
Figyelt kérdés
Elöszőr is bocsánat hogy megint én irkálok ilyen témában,de annyira hidegrázó amit nem1cer hallottam hogy muszály megkérdeznem itt is!Azt mondták ha nemvárok a 8.hetemig legalább akkor mikor megpiszkál a doki elis vetélhetek?Most ez kajak komoly?Volt már valaki igy?Ettől nagyon tartok de most leszek 6hetes,és vagy jövő7en vagy 7.hetembe megyek dokihoz,de ezekután nemtudom merjek e..nemakarok rágörcsölni de ez kicsit bezavart..:/ Nemakarok elvetélni:(2013. márc. 28. 21:32
1/14 anonim válasza:
Én mindhárom terhességemnél 5-6 hetesen mentem először mégsem vetéltem el. Sőt a mostani terhességemnél 6 hetesen távolították el a spirált, ami azért jóval durvább egy vizsgálatnál:)
Kétlányos 33hkm.
2/14 A kérdező kommentje:
Igazábol énsem értem,ha elis multál 12hetes és tán hüvelyi ultrahanggal néznének ennyi erőből azis árthatna nemde?Teháth nemértem miért mondják ezt nekem nem elöszőr:(:/?!
2013. márc. 28. 21:39
3/14 anonim válasza:
Én is 5-6 hetesen voltam először, és semmi gond nem volt. Persze a pakliba benne van a korai szakaszba a vetélés, de nem hinném hogy azért mert a 8-dik hét előtt "megpiszkál" a doki
4/14 anonim válasza:
6.hetesen mentem első vizsgálatra. Nem hiszem, hogy el lehetne vetélni a hüvelyi UHtól :) Akkor ennyi erővel a szextől is elvetélhetnél. Ne aggódj, a baba jól be van ágyazva :)
5/14 anonim válasza:
Hát, remélem a stílusod kicsit változik, ha szülsz...
6/14 A kérdező kommentje:
Énis ezt mondtam..de mégis rám akarják ezt dukmálni:/ persze h beparázok mikor első lessz,és a tüneteket is elsőre érzem az életembe ..Viszont tény és való a balpetefészkebe érzem a szurkálodásokat amiugye normális?!Teháth ak ott a baba?Viszont,tavaly májusba volt 3om p3as értékem a sok felfázás miatt,sajnos hamar felfázom akárhogy öltözök:( és május végén méhnyakmintát vettek,elvileg minden oké most januárba kivizsgáltattam ott magam azt mdta a doki h lehet baba ha akrjuk mert nincs gáz..teháth ezért is vagyok parás sajna..és 2hét mulva van időpontom..
2013. márc. 28. 21:46
7/14 A kérdező kommentje:
Stílus?Merthogy?Ha a paráim miatt,akkor elnézést de mint mondtam első baba lenne,meg van rá okom..előzőleg irtam le h mik voltak velem..
2013. márc. 28. 21:47
8/14 anonim válasza:
Ne aggódj ezen, nem lesz baj, bár biztos sok rémsztori kering, mert azért a korai vetélés nem ritka, de én nem nagyon hiszem, hogy ez az orvosok miatt van, bár az én dokim nagyon finom kezű, lehet vannak durvábbak is, olyannal még nem találkoztam.
9/14 anonim válasza:
Én 5 hetesen voltam először dokinál. Nem lett semmi bajom a kézi vizsgálattól, pedig egymás után ketten is megvizsgáltak. Annyit azonban hozzátett a doki, hogy ha vérzés (ergo vetélés) lépne fel, az nem a vizsgálat miatt lesz... na én akkor paráztam be :-D
10/14 anonim válasza:
Igen, normális. Valószínű akkor a bal oldalon van a baba :) Ne aggódj! Ha túl aggódód az egészet, akkor nem fogod észrevenni a jó dolgokat. Pihenj, egyél-igyál jóízűen. Ne emelj nehezet, ne erőltesd meg magad. 12.hét után meg már viszonylag biztonságban vagytok :) Nem a dokiktól vetélnek el a nők, hanem azért mert a baba nem tapadt/nem ágyazódott be rendesen. Az a baba, aki meg elmegy, annak mindig oka van. A felfázásra meg vigyázz nagyon, próbáld csökkenteni a lehetőségét. Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!