Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvetélés? Orvosi megpiszkálás...

Elvetélés? Orvosi megpiszkálástól?

Figyelt kérdés
Elöszőr is bocsánat hogy megint én irkálok ilyen témában,de annyira hidegrázó amit nem1cer hallottam hogy muszály megkérdeznem itt is!Azt mondták ha nemvárok a 8.hetemig legalább akkor mikor megpiszkál a doki elis vetélhetek?Most ez kajak komoly?Volt már valaki igy?Ettől nagyon tartok de most leszek 6hetes,és vagy jövő7en vagy 7.hetembe megyek dokihoz,de ezekután nemtudom merjek e..nemakarok rágörcsölni de ez kicsit bezavart..:/ Nemakarok elvetélni:(
2013. márc. 28. 21:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én mindhárom terhességemnél 5-6 hetesen mentem először mégsem vetéltem el. Sőt a mostani terhességemnél 6 hetesen távolították el a spirált, ami azért jóval durvább egy vizsgálatnál:)

Kétlányos 33hkm.

2013. márc. 28. 21:35
 2/14 A kérdező kommentje:
Igazábol énsem értem,ha elis multál 12hetes és tán hüvelyi ultrahanggal néznének ennyi erőből azis árthatna nemde?Teháth nemértem miért mondják ezt nekem nem elöszőr:(:/?!
2013. márc. 28. 21:39
 3/14 anonim ***** válasza:
Én is 5-6 hetesen voltam először, és semmi gond nem volt. Persze a pakliba benne van a korai szakaszba a vetélés, de nem hinném hogy azért mert a 8-dik hét előtt "megpiszkál" a doki
2013. márc. 28. 21:40
 4/14 anonim ***** válasza:
6.hetesen mentem első vizsgálatra. Nem hiszem, hogy el lehetne vetélni a hüvelyi UHtól :) Akkor ennyi erővel a szextől is elvetélhetnél. Ne aggódj, a baba jól be van ágyazva :)
2013. márc. 28. 21:41
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát, remélem a stílusod kicsit változik, ha szülsz...
2013. márc. 28. 21:44
 6/14 A kérdező kommentje:
Énis ezt mondtam..de mégis rám akarják ezt dukmálni:/ persze h beparázok mikor első lessz,és a tüneteket is elsőre érzem az életembe ..Viszont tény és való a balpetefészkebe érzem a szurkálodásokat amiugye normális?!Teháth ak ott a baba?Viszont,tavaly májusba volt 3om p3as értékem a sok felfázás miatt,sajnos hamar felfázom akárhogy öltözök:( és május végén méhnyakmintát vettek,elvileg minden oké most januárba kivizsgáltattam ott magam azt mdta a doki h lehet baba ha akrjuk mert nincs gáz..teháth ezért is vagyok parás sajna..és 2hét mulva van időpontom..
2013. márc. 28. 21:46
 7/14 A kérdező kommentje:
Stílus?Merthogy?Ha a paráim miatt,akkor elnézést de mint mondtam első baba lenne,meg van rá okom..előzőleg irtam le h mik voltak velem..
2013. márc. 28. 21:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Ne aggódj ezen, nem lesz baj, bár biztos sok rémsztori kering, mert azért a korai vetélés nem ritka, de én nem nagyon hiszem, hogy ez az orvosok miatt van, bár az én dokim nagyon finom kezű, lehet vannak durvábbak is, olyannal még nem találkoztam.
2013. márc. 28. 21:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Én 5 hetesen voltam először dokinál. Nem lett semmi bajom a kézi vizsgálattól, pedig egymás után ketten is megvizsgáltak. Annyit azonban hozzátett a doki, hogy ha vérzés (ergo vetélés) lépne fel, az nem a vizsgálat miatt lesz... na én akkor paráztam be :-D
2013. márc. 29. 06:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen, normális. Valószínű akkor a bal oldalon van a baba :) Ne aggódj! Ha túl aggódód az egészet, akkor nem fogod észrevenni a jó dolgokat. Pihenj, egyél-igyál jóízűen. Ne emelj nehezet, ne erőltesd meg magad. 12.hét után meg már viszonylag biztonságban vagytok :) Nem a dokiktól vetélnek el a nők, hanem azért mert a baba nem tapadt/nem ágyazódott be rendesen. Az a baba, aki meg elmegy, annak mindig oka van. A felfázásra meg vigyázz nagyon, próbáld csökkenteni a lehetőségét. Boldog babavárást!
2013. márc. 29. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!