Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvetélés? Orvosi megpiszkálás...

Elvetélés? Orvosi megpiszkálástól?

Figyelt kérdés
Elöszőr is bocsánat hogy megint én irkálok ilyen témában,de annyira hidegrázó amit nem1cer hallottam hogy muszály megkérdeznem itt is!Azt mondták ha nemvárok a 8.hetemig legalább akkor mikor megpiszkál a doki elis vetélhetek?Most ez kajak komoly?Volt már valaki igy?Ettől nagyon tartok de most leszek 6hetes,és vagy jövő7en vagy 7.hetembe megyek dokihoz,de ezekután nemtudom merjek e..nemakarok rágörcsölni de ez kicsit bezavart..:/ Nemakarok elvetélni:(
2013. márc. 28. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
és még valami. Egyik barátnőm spontán vetélt 7.hetesen (nem a dokitól!) és ő is ilyen félős volt a mostani babájánál. Ő csak 12.hetesen mert elmenni a dokihoz. Szóval mások is vannak, úgy mint te. Ha ennyire félsz, akkor kérj másik időpontot. A 12.hét után már hasi UH van, ha jól emlékszem :)
2013. márc. 29. 08:11
 12/14 anonim ***** válasza:

1cwer, 3om, kajak komoly... és sorolhatnám. Engem megvizsgálni szokott az orvos, nem megpiszkálni...

ne haragudj, de egy 16 éves különb stílusban ír és beszél. Így akarsz gyereket nevelni? Szép lesz.

2013. márc. 29. 11:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Te teljesen késsz vagy neharagudj:):/ te vagy az első életembe aki komolytalannak akar nevezni:D örülök hiszen eddig sokak szerint koromhoz képes tul komoly vagyok legalább eztis hallom:)Nemtudsz megsérteni hiszen nem erre a véleményre voltam kiváncsi hanem másra!És az hogy VMITŐL FÉLEK AZ NORMÁLIS DOLOG ÚGYGONDOLOM!!!Mindenki máshogy gondolkozik!éS HIDD EL,bőven volt tapasztalatom gyereknevelésben!!!!!De ez az én multam és jövőm!Akinek nemtetszik ne irjon!Mégmindig nemértem mi bajjod mikor csak1kérdést tettem fel:S nade ezvan..meg mindenki úgy beszél ahogy akar!És márpedig az én beszédemmel semmi gondot nemtaláltak még hálaisten;) Na további szép napot:)
2013. márc. 29. 13:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Háth a mostani 16évesekről meg nem ejtenék inkább szót amit nap mit nap látok!Nemcsak1 16éves de már lassan a 12évesek is igen hülye viselkedést produkálnak:S bár lehet ahol te élsz ott meghitt minden ésszép nemtudni,na de nem vitázom tovább..mindenki a saját világát úgy látja ahogy..
2013. márc. 29. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!