Aki nem szokott a gyermeke babakötvénybe befizetni, neki mennyi pénz gyűlt össze benne? Hány éves a gyermek?
Mi egyből nyitottunk banknál számlát, de ez szerintem alapjáraton kamatozik az államkincstárban is, így tudom.
Szóval mi semmit nem tudtunk eddig befizetni rá, és így ennyi van rajta a gyerek számláján.
Akkor ti semmilyen (egyenleg) értesitőt sem kaptok a babkötvényekkel kapcsolatban?
Tavaly kaptam értesítőt, akkor valahol 47ezer környékén járt ha jól emlékszem.De nem esküszöm meg rá.
Azt tudom hogy jót nevettünk hogy akkor 4 év alatt még 1000Ft-ot sem kamatozott. :)
Banknál van
Az új babakötvény konstrukcióval lehet, hogy jobban jártok.
Mi 6,5 éves lányunk babakötvényét most vittük át az állami start számlára.2007. márciustól 2013. decemberig a letéti számlán 70,042 Ft- lett a kezdeti 42.500-ból.
Itt van egy cikk, melyben szerepel, hogy érdemes a banki start számlát felülvizsgálni! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!