Anyukák! Van olyan mondat gyerekkorotokból amit annyira utáltatok hogy megfogadtatok soha nem mondjátok a gyereketeknek?
Húú, sok ilyen mondat van...kedvenceim:
"Sosem lesz belőled semmi" (főiskolát végeztem, tőlem kunyerál a család)
"Senki sem fog feleségül venni, nem kellesz majd senkinek" (Igazi, szerelmi házasságom van, a férjem imád)
"Anyu, fáj...ő:- Ne játszd meg magad! Na ezt is nagyon utáltam...
Így belegondolva, anyámnak elég érdekes érzései voltak felém...
Apukám mondta sokszor: "Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek!"
37 éves vagyok és még most is kiborulok tőle, hogy rágondolok :(
én azt utáltam, ha mentünk valahova anyával, és találkoztunk valakivel, elkiáltotta magát, hogy:
KÖSZÖNTÉÉÉÉÉL????????? De még mikor 25-30éves voltam akkor is sokszor. Tiszta égés volt!!!
Viszont most a mai fejjel 3gyerekkel, ha megyünk valahova és nem köszönnek - akkor én is odasúgom- nem ordítom- hogy köszönjél!! :))))
Első helyen nálam is a KÖSZÖNTÉÉÉL áll. És a férjemnek is.. Ez kiborított. Sézgyenlős voltam, köszöntem én, csak halkan. Ja és aztán, Jó hangosan kösznjééél!! Jááájj...
A másik amit utáltam pl mikor kértem pénzt és erre mutatta a tenyerét, hogy húzzál ki innen egy szál szőrt! Nem tudsz? Na látod... Grrr....Meg persze a klaasszikus, csak, mert atz mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!