Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mondjam meg neki, hogy szerelm...

Mondjam meg neki, hogy szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy lány. Velem egykorú. Na szóval az a helyzet, hogy régóta szeretem ezt a lányt, de nem tudom, hogy ő hasonlóképen érez-e. Rengeteget beszélgettünk facebookon kb. mindent tudok róla mindig kedves vagyok vele stb. Ez a lány az osztálytársam. Az a baj, hogy mindig a barátnőivel van, de amikor egyedül van akkor mondjam meg neki?

13/F

2013. szept. 6. 15:39
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
U.I. Bocsánat a helyesírási illetve a mondat ragozási hibákért de siettem. Ez a lány nem sokat beszél velem élőben, de lehet azért mert mindig a barátnőivel van.
2013. szept. 6. 15:41
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Azért ne támadd úgy le, hogy: szia, mizu, szeretlek. Én azt javasolnám inkább, hogy hívd el valahova, ahol kettesben vagytok és tudtok beszélgetni. Hidd el, sokkal jobb, mintha Facebookon csetelnél vele naphosszat.:)
2013. szept. 6. 16:09
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
én is azt akartam irna mit az előttem szóló
2013. szept. 6. 16:10
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Hasonló szituban vagyok, csak tapasztaltabb csóka vagyok...:) Gimibe vettek fel egy lányt, egy évvel alattam jár, de hogy őszinte legyek berozsdásodhattam, ugyanis nem tudom a tudtára adni, hogy tetszik nekem... Pedig már volt barátnőm, de most mégse megy... Beparázok.:) Elhívom valahova, és olyan semleges semmilyen témáknál maradunk, hogy mondhatni kínos... Úgyhogy nem is tudom hogyan tovább...:/
2013. szept. 6. 16:22
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Abból tudok kiindulni, hogy én ennyi idősen mit éreznék ilyen helyzetben (lány vagyok :)). Nem tudnék azzal mit kezdeni, hogy "szeretlek", de nagyon jól esne és tudnám mit jelent, ha szépen fokozatosan elkezdenél udvarolni. Elhívnál moziba, sétálni, fagyizni, állatkertbe nézelődni, egy padon megsimogatnád a kezem, vagy a film alatt, esetleg kisebb (!) meglepetésekkel kedveskednél, pl. aprócska csoki vagy egy szép vers, animált képeslapokat is találni neten, ahol barátságos figurák énekelnek, nem feltétlen szerelemről, csak "sokat gondolok rád", stb. dolgok. Tudod, cska finoman. Egy normális, átlagos lelki életű 13 éves lánynak ezek jobban bejönnek, mint a "hé, tetszel, asszem szeretlek, járunk?" ... én ezeket a dolgokat javasolnám neked a hosszú távú siker érdekében! :) Ő sem buta, tudni fogja, mire megy ki a játék, de ebben nem a szavak, hanem a játék a lényeg. Nevessetek sokat együtt, szerezz neki szép emlékeket, küldj szép számokat akár facebook-on is, stb. Légy kreatív, az maradandóbb, mint a letámadás! :) Sok sikert! :)
2013. szept. 6. 16:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Esetleg valami különleges módon is tudathatod vele, anélkül, hogy a barátnői előtt ciki lenne. Pl. névnapjára vagy szülinapjára adj neki valami csokoládét, aminek a csomagolásába rejts bele egy kis levelet, vagy ragaszd a csoki aljára, vagy valami, és írd le benne, hogy tetszik neked, szívesen elmennél vele valahová egyik délután :)
2013. szept. 6. 17:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Ugyanezeket tudnám javasolni, mint az előttem szólók. Ha nem letámadod - amivel egyébként valószínűleg elriasztanád magadtól - hanem rávezeted, kevésbé közvetlen, de egyenes módon, hogy mi a szitu, akkor van esély rá, hogy jól sül el a dolog. Az általad leírtak alapján ez egészen valószínű! :)

Viszont gondolnod kell arra is, hogy esetleg visszautasít. Ilyen esetben maradj higgadt, reagálj kedvesen. Nyilván csüggedt leszel, de ettől függetlenül még így is jól jössz ki a dologból, mivel szert tettél bizonyos tapasztalatokra, amelyeket hasznosíthatsz a későbbiekben. Ja, és SOHA ne ess bele abba a hibába, mint sajnos sok más srác, azaz hogy megsértődsz, és mindenféle ribinek elhordod a lányt, még akkor is, ha az teljesen korrekt módon utasított vissza.

2013. szept. 6. 18:49
 8/12 A kérdező kommentje:
isti te gechí
2013. szept. 7. 23:41
 9/12 anonim válasza:
Sikerült? Igent mondot?
2013. szept. 7. 23:47
 10/12 A kérdező kommentje:
isti dügüj meg. :D nem mondom meg
2013. szept. 7. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!