Mondjam meg neki, hogy szerelmes vagyok belé?
Sziasztok. Van egy lány. Velem egykorú. Na szóval az a helyzet, hogy régóta szeretem ezt a lányt, de nem tudom, hogy ő hasonlóképen érez-e. Rengeteget beszélgettünk facebookon kb. mindent tudok róla mindig kedves vagyok vele stb. Ez a lány az osztálytársam. Az a baj, hogy mindig a barátnőivel van, de amikor egyedül van akkor mondjam meg neki?
13/F
Ugyanezeket tudnám javasolni, mint az előttem szólók. Ha nem letámadod - amivel egyébként valószínűleg elriasztanád magadtól - hanem rávezeted, kevésbé közvetlen, de egyenes módon, hogy mi a szitu, akkor van esély rá, hogy jól sül el a dolog. Az általad leírtak alapján ez egészen valószínű! :)
Viszont gondolnod kell arra is, hogy esetleg visszautasít. Ilyen esetben maradj higgadt, reagálj kedvesen. Nyilván csüggedt leszel, de ettől függetlenül még így is jól jössz ki a dologból, mivel szert tettél bizonyos tapasztalatokra, amelyeket hasznosíthatsz a későbbiekben. Ja, és SOHA ne ess bele abba a hibába, mint sajnos sok más srác, azaz hogy megsértődsz, és mindenféle ribinek elhordod a lányt, még akkor is, ha az teljesen korrekt módon utasított vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!