Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyivel jobb ha...

Szerintetek mennyivel jobb ha az embernek lányai vagy legalább egy lánya van?

Figyelt kérdés

Állandóan ezzel szembesülök,hogy jó hogy két fiad van de alányok sokkal gondoskodóbbak, mert a fiúk nem törödnek majd az Anyukával nagykorban stb....

Nekem két fiam van és ne értsetek félre nem cserélném el őket 1000 lányra sem, egy igazi fiús anyuka vagyok aki szerelmes a fiaiba. Csak úgy beszélnek róla, mintha én kevesebb törődést fogok kapni,mert a lányok mások címszóval.

Szerintetek igaz?

2013. szept. 27. 15:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

Ha majd 20 felett lesznek a fiaid,akkor rájössz miért mondták.

A fiúk kirepülnek,te hárpia anyós leszel,és jó esetben látod őket karácsonykor.

Lányok gyakrabban látogatják az anyjukat,mint a fiúk.

2013. szept. 27. 15:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindig ezt mondja az édesanyám, hogy "muszáj" szülnöm egy lányt. (Egyenlőre egy fiam van.) Neki ugye van a bátyám meg én. Ő is mindig azt mondja, hogy a fiúk "letojják" az anyjukat, meg hogy én legalább odaadom az unokáját, mert a fiú kevesebbet jár majd, mert a meny majd ugye nem adja annyit oda. Hát nem tudom, szerintem nevelés kérdése is a dolog, bár tény, hogy anyósom ritkábban látja az unokáját mint az édesanyám.
2013. szept. 27. 15:05
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
Nem gondolom, hogy az elsőnek igaza van. Jól kell nevelni egy gyereket (legyen az lány vagy fiú) és nem fog tojni az ember fejére felnőttkorában sem.
2013. szept. 27. 15:06
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is fiam lesz, de még csak várjuk. De ha megnézem a férjem és az anyukája viszonyát, akkor nem, nem igaz. Én az én anyámmal semmilyen viszonyban nem vagyok, hiába bújtam kiskoromban és próbált velem lelkizni, stb. egyszerűen nem vagyunk egy hullámhosszon, nem tudom tolerálni a stílusát. Az ő anyukája sosem erőltette rá magát a fiára, most is egy álomanyós, nagyon tudom szeretni őt azért, amilyen. Állítom, hogy a férjem és az anyukája közelebb állnak egymáshoz, mint én az enyémmel. Nem hívják egymást minden nap, mint ahogy az enyém ma már 3x hívott, ez tény. De nem a mennyiségen, hanem a minőségen van a hangsúly! Ettől függetlenül nem hiszem, hogy ez nemi kérdés lenne. Szerintem nevelésbeli kérdés.
2013. szept. 27. 15:06
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Hülyeség. Az, hogy mennyire fogtok egymáshoz közel állni, ha a gyerekek már felnőttek, csak tőletek függ. Millió és egy ellenpélda van, a lányos meg a fiús oldalon is.
2013. szept. 27. 15:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem igaz. Neveltetés és szeretet kérdése az egész. Párom imádja az édesanyját, és a mai napig ott támogatja, ahol tudja.
2013. szept. 27. 15:08
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
Szeritnem ez valami uj dolog lehet mert en meg ilyenrol nem hallottam. :) A ferjemek harman tesok 2 fiu es egy lany. A ket fiu gyerek az aki rendszeresen latogatja az edesanyat, bevasorlnak, kivaltjak a gyogyszereit... A ferjem fiu tesoja rendezi anyosom kertjet, sokszor foz neki, viszi etterembe alkalmakkor stb. A lanya talan egy evben egyszer ha meglatogatja. Es sajnos szegyen ide vagy oda de be kell vallanom, hogy az en csaladomba is az ocsem az aki anyut es aput rendszeresen latogatja en egy evben ketszer mert kulfoldon lakom. Szoval ez nem ezen mullik. En nem azert szulok gyereket, hogy legyen aki ramnyissa majd oreg koromba az ajtot. Nekem ilyen elvarasaim vagy vagyaim nincsenek a gyerekeimmel szembe. Elje az eletet, hozza ki belolle a maximumot es ha a sors ugy hozza legyen sikeres vagy utazzon oda ahol neki alegjobb. Nekem ez a legfontosabb.
2013. szept. 27. 15:11
 8/11 anonim ***** válasza:
19%
Na megjöttek a fiús anyukák! Én örülök, hogy nincs fiam!
2013. szept. 27. 15:39
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Örülj,senkit sem érdekel.
2013. szept. 27. 15:47
 10/11 anonim ***** válasza:
93%

Gondolom az a baj, hogy néhány lányos anya bezzegelt.

Most komolyan, nem tökmindegy milyen nemű az a gyerek? Szeressétek egymást, aztán ennyi.

Az örülök hogy nincs fiam című beszóláson pedig nagyon elgondolkozhatna a válaszadó.

2013. szept. 27. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!