Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » TSMT tornát, gyakorlatokat...

TSMT tornát, gyakorlatokat bemutató videót lehet találni a neten?

Figyelt kérdés
2013. szept. 27. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:

biztos. nem egy hű de bonyolult gyakorlati sorból tevődik össze, labdán billegtetés, lepedőben hintáztatás ilyesmi...

nem azért nincs sehol leíva, hogy pontosan milyen gyakorlatok kellenek met ez nagy titok vagy valami nehéz, bonyolult gyakorlat.

hanem azért mert a tsmt torna lényege az agy stimulálása. na de minden problémáért az agy más-más része fele, így minden gyereknek más, személyre szabott gyakorlat kell, amit csak a gyógytornász tud összeállítani, hogy biztosan azt a részt stimulálja ami az adott gyerek poblémájára kell.

tehát ha találsz is, lehet semmit nem ész el vele, mert mondjuk az a feladatsor annak a gyereknek a beszédbeindításához kell, addig nektek teszem azt a figyelemzavara kéne, amire más gyakolatok valók

2013. szept. 27. 10:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, akkor végül is mindegy mit csinálok vele, mert figyelemzavaros is, és beszédindítás is kell, meg persze hiper is.

Biztos hogy van ilyen gyakorlatsor, de merre? 25 percig böngésztem, de nem találtam erről semmilyen pontos leírást. Egy-két youtub-os vidit találtam, és ennyi is.

Még mielőtt rákérdeztek miért nem a gyógyped adja a feladatsort, azért, mert még most derült ki, és a vizsgálat többi része még folyamatban, egy helyen már voltunk ahol felmérték, most jön egy másik. Ne legyen holt idő, gondoltam nekifogunk valami kis mozgásnak. Gondolom ártani nem fogok neki

2013. szept. 27. 15:56
 3/3 anonim ***** válasza:

állj neki mozgásnak, de a tsmt-t bírzd gyógytornászra. amit írtam, az példa volt, még vagy 50 "nyavajára" írnak tsmt-t, de mint írtam, ezt minden gyerekre személyre szabják, tehát nektek csak az lesz a megfelelő, amit majd a ti tornászotok veletek talál majd ki.

tudom, hogy nehéz várni és millió dolog van amit csinálhatsz addig is, de pont ez az amit felesleges.

forgasd, hintáztasd, sokat feladatlapozzatok, tegyél el minden játékot és mindig csak 1-et vegyél elé, ezzel a figyelmét tovább tudod tartani.

beszédre meg sok sok mondóka, vers, ének, könyvek... :)

2013. szept. 27. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!