Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hányszor látogatjátok...

Ti hányszor látogatjátok anyóst/apóst egy héten/hónapban?

Figyelt kérdés

anyós elvárná,hogy mindig én vigyem a gyereket,közel lakunk,én egy héten egyszer viszem,amúgy meg összefutunk velük egy héten még kétszer kb,a ház előtt vagy az utcán...

Ti hogy gondoljátok ezt?

2013. szept. 25. 21:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"Más is inkább az anyukájánál van többet szívesebben,nem?"

Hát én nem. Anyámmal pocsék a viszonyom, ennek meg vannak az okai. Évente kb. 4-5x jön el, játszik a gyerekekkel aztán haza megy.

Anyósom szuper jó fej. Hetente egyszer fixen ő vigyáz a gyerekekre, akkor el is hozza őket az oviból, mi meg értük megyünk este, de van hogy át is hozzák őket (csak após vezet), ezen felül kb. havonta egyszer elmegyünk hozzájuk szombat vagy vasárnap, akkor ott is eszünk náluk. Jönni sajnos ritkán jönnek, pedig hívjuk őket, de valahogy jobban szeretnek otthon lenni.

Szerintem amúgy nincs erre recept, hogy "mennyit kell", ahogy jól esik a résztvevőknek, és ami kivitelezhető/megoldható.

2013. szept. 30. 14:37
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen,persze az megint más eset,ha a szüleid nem olyanok...és az anyós normálisabb...
2013. szept. 30. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!