Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyermeked kire hasonlít...

Gyermeked kire hasonlít leginkább? Anyára vagy apára?

Figyelt kérdés
Fiú, vagy lány?
2013. szept. 25. 18:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2,5 éves fiunk van. Az ercformája az apjáé, a szeme, orra, szája az enyém. A szineit tőlem örökölte a lábujjai az apjáé.
2013. szept. 25. 20:28
 12/19 anonim ***** válasza:

7 eves kisfiu.Az arca kikopott apja,az utolso vonasig.A szineket orokolte inkabb tolem,en szoke vagyok eleg feher borrel,apa sotet barna haju,mediterran tipus.A fiam szokesbarna, feher boru.

A ferjem "alom kislanya" egy sotet/fekete haju(apa), kek szemu(en) kislany lenne:D Majd meglatjuk mi lesz belole:D

2013. szept. 26. 00:08
 13/19 anonim ***** válasza:
5. vagyok: fiú.
2013. szept. 26. 08:03
 14/19 anonim ***** válasza:

A lányom arcformára teljesen olyan mint én (a szeme a szája, haja, fülei, minden. Az orra picit másabb, az enyém formára, de anyós orrhegyével, de nagyon kevéssé észrevehető, olyannyira ,hogy két fekete-fehér fotót tettem anyám elé (3 éves korit), meg volt győződve róla ,hogy mindkettőn én vagyok, pedig az egyiken a lányom volt). Viszont: nyaktól lefelé tiszta apja fajta, az alkata, izomépítése, keze-lába, ujjai minden.

A fiam arcformája az apjáé, de a szája-álla vonalától meg már az én családom fajtája teljesen, olyan mint én, meg apám, minden porcikájában...

szóval nálunk érdekes kereszt-vegyesfelvágott a helyzet.

2013. szept. 26. 10:53
 15/19 anonim ***** válasza:
2 fiam van nem hogy rank de egymasra se hasonlitanak. Egyik sem. Semmilyen rokon nem kepes belejuklatni senkit de az idegenek is mosolyognak. Ez egy x akta. Nagyobbik szoke feherboru gyonyoru szep reklamgyerek a pici meg olyan mint egy spanyol. Fekete haj kreol bor barns szem..az apa tuti :-) 1 es2 evesek
2013. szept. 26. 11:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Két gyerekem van, nehéz megállapítani, melyikünkre hasonlítanak inkább, de egymásra nagyon! Egy kisfiú és egy kislány.
2013. szept. 26. 11:22
 17/19 anonim ***** válasza:
22 hós kisfiú és inkább rám,az anyukájára.
2013. szept. 26. 13:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Leginkább egymásra hasonlítanak, bár érdekes módon a lányom az apjára, a fiam pedig rám hasonlít jobban. Mi is így látjuk és idegenek is. Mi nem hasonlítunk egymásra az apjukkal.
2013. szept. 26. 13:17
 19/19 anonim ***** válasza:

4 éves a fiam

nálunk az apasági vizsgálat abból állna,hogy egymás mellé állítják őket

teljesen egyformák,egyedül a szeme színét örökölte tőlem

ugyanúgy mozognak,ugyanolyan pofákat vágnak,ugyanúgy csámcsognak(a kicsinél még el tudom fogadni :-),döbbenetes,hogy mennyire egyformák

viszont az eszét tőlem örökölte,és ez jó hír :-)

2013. szept. 27. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!