Gyermeked kire hasonlít leginkább? Anyára vagy apára?
7 eves kisfiu.Az arca kikopott apja,az utolso vonasig.A szineket orokolte inkabb tolem,en szoke vagyok eleg feher borrel,apa sotet barna haju,mediterran tipus.A fiam szokesbarna, feher boru.
A ferjem "alom kislanya" egy sotet/fekete haju(apa), kek szemu(en) kislany lenne:D Majd meglatjuk mi lesz belole:D
A lányom arcformára teljesen olyan mint én (a szeme a szája, haja, fülei, minden. Az orra picit másabb, az enyém formára, de anyós orrhegyével, de nagyon kevéssé észrevehető, olyannyira ,hogy két fekete-fehér fotót tettem anyám elé (3 éves korit), meg volt győződve róla ,hogy mindkettőn én vagyok, pedig az egyiken a lányom volt). Viszont: nyaktól lefelé tiszta apja fajta, az alkata, izomépítése, keze-lába, ujjai minden.
A fiam arcformája az apjáé, de a szája-álla vonalától meg már az én családom fajtája teljesen, olyan mint én, meg apám, minden porcikájában...
szóval nálunk érdekes kereszt-vegyesfelvágott a helyzet.
4 éves a fiam
nálunk az apasági vizsgálat abból állna,hogy egymás mellé állítják őket
teljesen egyformák,egyedül a szeme színét örökölte tőlem
ugyanúgy mozognak,ugyanolyan pofákat vágnak,ugyanúgy csámcsognak(a kicsinél még el tudom fogadni :-),döbbenetes,hogy mennyire egyformák
viszont az eszét tőlem örökölte,és ez jó hír :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!