Miért van az hogy ebben a kategóriában szinte csak a provokatív kérdésekre érkezik sok válasz?
Figyelt kérdés
Hogyha valakinek tényleg segítségre vagy tanácsra lenne szüksége akkor pedig jó ha egy-két válasz érkezik!2013. szept. 24. 17:58
11/14 Wishmay válasza:
Tudod, én azt veszem észre, hogy itt nagyon sokan imádnak kötekedni, rosszindulatúan beszélni, sértegetni, veszekedni.
Ezt a lehetőséget pedig a provokatív jelegű kérdések adják legtöbbször. Bár én már nem lepődök meg semmin, itt már a gyerekek nevén is képesek összeveszni és trágárul beszélni
:( :( :(
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Hát igen sajnos nekem is ez a véleményem mint Nektek. Igen az a szomorú, hogy sokan már nem merik leírni a tanácsaikat mert egyesek olyan stílusban írnak, hogy az hihetetlen. Nyilvàn nem azokra a kérdésekre gondoltam melyeket naponta többször is felraknak hanem amikor valakinek tényleg érdemleges tanácsra, véleményre van szüksége. Dehát könnyebb ismeretlenül szapulni a másikat és más véleményét nem elfogadni hanem bármilyen eszközzel de védeni a saját elképzelésüket.
2013. szept. 24. 21:36
13/14 zabmester válasza:
Hát azért ha belegondolsz, egy elméleti, kissé provokatív kérdésre mindenki tud véleményt írni, aztán abból úgyis kialakul valami beszélgetés-féle, ezért van sok "válasz". De egy olyan kérdésre, hogy mondjuk mikortól ehet a baba spenótot, arra eléggé véges számú választ lehet adni, annak meg nem sok értelme van, hogy tizenöten leírják ugyanazt.
14/14 A kérdező kommentje:
Nyilván nem az ennyire konkrét kérdésre gondoltam. Viszont vannak olyan helyzetek mivel minden baba más hogy jól jönne több opciót kipróbálni a probléma kezelésére. (Pl.: székletgondok, evésgondok, hasfájás stb. Számtalan példát fel lehet sorakoztatni ahol igenis számít hogy a kérdező több mindent kitudjon próbálni hátha vmi segít)
2013. szept. 26. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!