Mikor ment le az a kb.5-7 kiló, ami rajtatok maradt szülés után?
Nekem ingadozott a súlyom.
63 kg voltam a terhesség előtt. Sajnos nagyon sokat híztam, pedig tényleg nem ettem, nem voltam kívánós. 85kg-al mentem szülni.
74kg-al jöttem haza a kórházból, mikor a kislányom 3 hónapos volt, már csak 65 kg voltam.
De a felesleg olyan területeken van rajtam, ami zavar. Tornáztam, diétáztam, de egyik hónapban 62 másikban már 66 voltam. Ez így ingadozott hónapokon keresztül.
Most 12 hónapos a kislányom, két hónapja tartom a súlyom, 60 kg vagyok, de még mindig úgy érzem, van mit leadni, a hasam lóg sajnos és a csípőmön is van mit fogni :(
Nekem nem ment le, én még híztam is.
Én nemhogy nem fogytam, de híztam a szoptatás alatt :(
Alapból vékony vagyok, a terhesség alatt 10 kg-ot híztam, ami a szülés után 1 héttel már el is tűnt (szülésnél 8 kg lement, amire hazaértem a kórházból, a maradék 2 kg meg egy hét alatt eltűnt).
Viszont majdnem másfél év szoptatás alatt 7 kg-ot szedtem fel. És most így kezdtem a második terhességet (így sem volt vészes, mert 180 cm-hez 65-66 kg voltam, de a korábbi súlyomhoz képest azért nagy a difi.)
Most abban bízom, bár nagyobb súllyal megyek majd nyilvánvalóan szülni, de a szoptatás alatt lemegy. :) Így legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!