Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azzal mit kezdjek lelkileg,...

Azzal mit kezdjek lelkileg, hogy szülés után fél évvel még van rajtam +28 kiló és gömbfejem van?

Figyelt kérdés
A szopi miatt sokat kell ennem, mert nekem csak akkor van elég tejem. Izsom is, de csak vizet. Nagyon gáz vagyok?
2008. nov. 28. 20:20
 1/9 A kérdező kommentje:
Mielőtt lesarazna valaki: azért híztam fel ennyire, mert az egész terhességet az elejétől a végéig végigfeküdtem és jóformán csak a szénhidrát jellegű kajákat nem hánytam ki.
2008. nov. 28. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a gömbfej? Én ilyet az autóknál hallottam.

A szopi miatt nem kell sokat enni, vannak a tejtermelést elősegítő teák. Változtass az étkezésen, kicsit mozogj többet, mint eddig,bár nincs szerencséd, hogy itt a tél, de mégis csak lehet sétálgatni.

Sok sikert és nyugodj meg emiatt.

2008. nov. 28. 20:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

nem próbálsz meg tornázni?

nézz körül a környéken-biztos találsz klubbot-ahol van esetleg baba-mama torna-igy még társaságban is vagytok.van rá lehetőséged?

2008. nov. 28. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Büszke legyél magadra , hogy életet adtál egy csöppségnek és mindig gondolj arra , hogy a legegészségessebben táplálod a gyermeked - nem csak azért hiztál meg mert elengedted magad.

Mostmár majd kezdhetsz hozzá táplálni , kevesebb tej is elég lesz.

Járj el futni , ha van rá módod vagy szerezz be egy kondi gépet és táplálkozz egészségessen - tudom könnyü irni de én is ezt csinálom , mert tegnap este megszólt a férjem , hogy nem vagy tán megint terhes?

2008. nov. 28. 20:54
 5/9 A kérdező kommentje:

nem vagy tán megint terhes? - ez aranyos :O)

csináljuk itthon a réka dvd-t.....ettem mindenféle tabikat, de azt vettem észre, hogyha este 6 után nem eszem, akkor reggel sem volt elég a tej, pedig akkor az alvás alatt elvileg soknak kellett volna lennie....remélem, hogy hamar ki tudunk váltani egy kajálást és akkor könnyebb lesz ( mármint nem lelkizek a tej mennyiségén)

2008. nov. 28. 20:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Gömbfej= kerek, dagi fejszerkezett
2008. nov. 28. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam csak plusz 7 kg van, de az engem teljesen meggyötört... eleve nem voltam egy csinibaba, most meg aztán.... És képzeld, én több, mint 7 hónapja szoptatok, még mostanság is napi 3-4szer és mellette tornázok kicsit, de az evésre is odafigyelek, napi 5ször eszek keveset és nagyon sok mentes vizet iszok. Előfordul, hogy leves helyett gyümölcslevet iszok, 100százalékosat. Lassan formálódok és a múlt hétvégén megajándékozott a férjem egy pár új ruhával, ami az egomon egy kicsit dobott. Fodrásznál is voltam, úgyhogy egy 10essel jobban érzem magam :) karácsonyra kérj 1-2 új ruhadarabot, aztán ne sokat vegyél, mert szopi után úgyis visszfogysz! Fogunk mi még hódítani, anyukám, várd csak ki a végét. Most pedig úgy ahogy valaki írta, örülj a csodás babádnak és adj neki cicit, amíg kér. Aztán koplalhatsz és tornázhatsz, persze módjával :) na fel a fejjel!
2008. nov. 28. 22:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Első válaszoló, az gömb-csukló, nem fej:D vagy én nem tudom jól? :):):) bocsi
2008. nov. 28. 22:28
 9/9 anonim válasza:
100%

SZIOKA

van egy javaslatom/tanácsom, ha gondolod megfogadod! Én annak érdekében, hogy több tejem legyen naponta 1,5 liter laktoherb teát megiszom az ásványvíz mellett és minden reggel 5 darab UrticaUrens homeopátiás gyógyszert veszek be amely a tej mennyiségének fokozására szolgál!

2008. nov. 29. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!