A szülésre beengeditek, de hüvelyi ultrahangra nem?
Volt már sok kérdés az apás-szülést illetően, és mondhatni a válaszadók 90%-a szeretné, ha a párja bennt lenne. Ehhez képest, ha hüvelyi ultrahangról van szó, 90% mondja azt, hogy nem szeretné, ha a férje bemenne.
Kérdezem én, miért? Szülésnél azzal érvelnek, hogy ha nem akar látni valamit az apuka, akkor nem néz oda le, becsukja a szemét, stb. Akkor az UH-nál miért más? Mitől kell azt jobban szégyellni annál, mint amikor kijön ott lenn szülésnél pisi, kaki, vér, a doki könyékig benned, vág, varr... Természetesen a baba a lényeg, de könyörgöm, az ultrahangnál nem? Nem érdemli meg az apa, hogy ő is lássa a monitoron a gyermekét? Hogy ő is hallhassa az első szívdobogását?
Az én férjem is bent volt mindegyik UH-n. Ki sem lehetett volna rángatni, ő is pont annyira akarta látni a babát, mint én, főleg az első UH-n. Én sem értem, hogy miért gáz ez a férjünk előtt, aki elvileg ismeri az alfelünket :)
A doki furcsán nézett ránk, amikor közöltük, hogy a párom is bejön, de nem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!