Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ítélitek el a lombikbabá...

Miért ítélitek el a lombikbabás megoldást?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy cikket és a kommentekben mindenki azzal jöt, h ő elítéli, stb. Miért? Ezek az emberek biztos soha nem szembesültek a problémával, hogy természetes úton valószínűleg soha nem lehet gyerekük! Empátiájuk meg 0. Azzal jönnek, h 5 embrióból 4 a kukában végzi. Ez miért olyan biztos?? Egy stimulációból közepes esetben 4-6 embrió lesz. 30% sikerrel számolva ez max. 1-2 babát jelent! És ha 3? Vagy 4? Mi eldöntöttük a férjemmel, h a gyerekeinket nem dobjuk ki, és ha esetleg olyan szerencsések lennénk, h maradna felesleges embriónk a tervezetten felül, azt is beültettetjük. És még biztos sokan így gondolkodnak. Vagy ha nem tudják felnevelni, odaadhatják az embriókat olyan pároknak, akiknél a nőnek vagy ffinak nincs ivarsejtje. De semmiképp sem kerül a kukába! Én sem vagyok az embriók kidobásának híve, mert az igenis egy kis élet! De miért kell gondolkodás nélkül szidni a másikat?
2009. nov. 6. 10:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Valahogy úgy érzem,lehet,hogy tévesen,hogy a természetes fogantatáskor megy minden,mint a karikacsapás.De a lombiknál meg csak azt olvasom,megint nem tapadt meg,ez már az x.beültetésem volt,stb.Ettől félek,hogy viselem majd én ezt!

Aztán biztos úgy van a hivatalos magyarázat,hogy ugyanakkora az esélye a megtapadásnak mindkét esetben..

Meg félek a beavatkozástól is,mire vigyázzak,ha nem jött össze,biztos én csináltam valamit rosszul...

Úgyhogy egyelőre elvetettük ezt a témát,bízunk a csodaszerekben,amiket itt olvastam,mert a férjem spermiumjai vannak ramaty állapotban!

2009. nov. 6. 10:49
 12/15 anonim ***** válasza:

10:42!

Velem közölték és nem ítélem el,nem azt írtam...

Nem is a kérdésre válaszoltam igazán,csak kiöntöttem a szívem...

És amúgy sokan fogadnak örökbe úgyis,hogy lehet gyerekük,az árvaházakat nem azért üzemeltetik,hogy legyen honnan gyereket szerezni!Nem a szülőknek keresnek gyereket,hanem a gyereknek szülőt!

2009. nov. 6. 10:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem soha nem jutna eszembe elítélni. Egyáltalán hogy jön valaki ahhoz,h. elítélje azt, aki kisbabát akar és annak érdekében rengeteg áldozatot hoz? Hihetetlen.
2009. nov. 6. 10:59
 14/15 A kérdező kommentje:

Természetes úton való teherbeesésnél is, ha belegondolsz, van akinek csak 1 év alatt jön össze, ami 12 próbálkozást jelent. Ez lombiknál nagyon soknak tűnik, meg több idő is, de ha belegondolsz..

Magadat sose hibáztasd! Ha nem sikerül, az csak annyit jelent, hogy valamiért mindenkinek jobb lesz, ha majd a következő lesz a te hónapod!

Sok sikert!

2009. nov. 6. 11:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Természetes úton is van, hogy a sejtek már egyesülnek, mégsem tapad meg, csak azt nem tudja a nő, és azt hiszi, hogy megint egyszerűen csak megjött.
2009. nov. 6. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!