Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen megoldást ajánlotok?

Milyen megoldást ajánlotok?

Figyelt kérdés
Most április közepén jár le a gyed-em.A bölcsődét nem tudtuk (tudták)megoldani és úgy alakult,hogy az édesanyámra sem tudunk már számítani.Most a cég azt kéri,hogy napra pontosan jelöljem meg azt a napot amikor munkába állnék.Az alapján kiszámolják mennyi szabadságra vagyok jogosult.Mielőtt ez lejárna akkor esetleg tudnak mondani valamit a munkavégzés helyéről.(próbáltam érdeklődni azért mire számítsak de a legközelebbi üzlet is 2 órányira van.Nagyon kétségbe vagyok esve.
2011. márc. 28. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt a szabadság dolgot nem értem,meg igazából azt se mit szeretnél kérdezni tőlünk. Az hogy hány nap szabid van nem annak a függvénye mikor szeretnél visszamenni dolgozni. De hogy szeretnél visszamenni dolgozni,ha nem tudod hova rakni a gyereket?
2011. márc. 28. 12:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Biztosan érthetetlen volt.44 nap szabim van (én ezt kb.tudtam,a munkaügyet nem értettem miért teszi a kezdéstől függővé).Április 18-tól kezdeném meg tehát június közepén állnék munkába.A bölcsi szeptemberben indulna tehát 2 és fél hónap marad amire nem látok most megoldást.Az egyik lehetőség,hogy elmegyek betegállományba ,ami ugye nem túl korrekt,vagy...Erre a vagyra lennék kíváncsi hátha van valakinek ötlete...
2011. márc. 28. 14:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Bölcsit bármikor lehet kezdeni,nem muszáj szeptemberben. Ha nem megy, akkor ha betöltötte a két évet elmész GYES-re, és júliustól kezded kivenni a szabikat, így szeptemberre lesz bölcsi is meg melókezdés is.
2011. márc. 28. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!