4. emeleti erkélyajtóra milyen biztonsági megoldást ajánlotok?
Figyelt kérdés
Budapesten lakom egy ház 4. emeletén. Volt már rá péda, hogy a tetőkön ugráltakat a brazilok. Félek, hogy bemásznak hozzám, mert felettem egy erkély van, ahonnan könnyű. Mit tegyek hogy éjszaka is nyitva hagyhassam az ajtót szellőztetni, meg ha nem vagyok otthon akkor is? Redőny nem jó, mert a növényeim megdöglenek. Rácsot nem nagyon szeretnék.2011. máj. 29. 10:55
1/5 anonim válasza:
Brazilok :D :D :D
Mondanám azt, hogy csináltass új erkélyajtót, amit bukóra is ki lehet nyitni, de szerintem az sem véd a társadalmunk legdolgosabb és bűncselekményt sosem elkövető tagjai ellen. Vegyél egy olyan kutyát, ami utálja a brazilokat :P
2/5 A kérdező kommentje:
:) Bukóra is lehet nyitni, de az nem elég. Kutya meg 30 négyzetméteren nem jó sajnos...
2011. máj. 29. 12:05
3/5 anonim válasza:
Szerintem itt a rács (vagy az ajtóra, vagy az erkélyre) a legjobb/egyetlen megoldás sajnos :(
4/5 anonim válasza:
Tegyél rá egy szúnyoghálós ajtót, és abba szereltess nyitásérzékelőt szirénával, amit éjszakára élesíts be! Így két legyet ütsz egy csapásra: elűzöd a brazilokat is, szúnyogokat is.
5/5 anonim válasza:
Ja, és az evidens, hogy fémhálóval csináltasd, ne műanyaggal, mert akkor kivágják, és a csukott ajtón simán bemennek. Ha a fémet kezdik el reszelni, arra meg már csak felébredsz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!