Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha anyaként lemondok teljesen...

Ha anyaként lemondok teljesen a gyerekemről, lehet még bármi közöm hozzá? Pl gyerektartással zargathat -e az apa?

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 14:05
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

A láthatás bírosági végzésben van megitélve aki nem él a láthatásal megszegi a bírosági határozatott ami büncselekmény az hogy nincs a gyakorlatban büntetve még nem jelenti hogy jogilag törvényes,

tehát az apák akik kihagyák a láthatást ugyanolyan bünösek büntethetők mint az anyák akik akadályozák a találkozot.

2013. szept. 22. 00:47
 32/41 anonim ***** válasza:
42%

Ez kamu!

Amíg nem írtad, hogy egyetemista vagy, még el is hittem, de ilyen sötét egy egyetemista nem lehet.

Ha egy nő annyira nem akar gyereket, mint te, az nem tartja meg.

2013. szept. 22. 05:02
 33/41 anonim ***** válasza:

Én nem fogalmazok olyan szépen, hogy kamu kérdés.

Hazudsz!!!

2013. szept. 22. 07:16
 34/41 anonim ***** válasza:
78%

ennyi hülye válaszolót....

ha elveteti, gyilkos.

Ha megszüli nulla jövedelemre, feleőtlen.

Ha megszüli, és olyanra bízza, aki szereti és gondoskodik a gyerekről, akkor meg szívtelen ribi.

Nyugodtan vegyétek tudomásul, nem mi.denkinek az az álma, hogy anya legyen. Nincs jogotok elítélni.

kérdező, ha az apánál lesz a baba, fizetned kell. Ha örökdeadjátok, akkor nem.

2013. szept. 22. 07:31
 35/41 A kérdező kommentje:

Hát ti tényleg hülyék vagytok jópáran.

Attól még,hogy érzelmileg nem kötődöm a saját gyerekemhez (akit,nem akartam és minden igyekezett ellenére jött össze),attól még lehetek intelligens vagy okos vagy tanult vagy bármi,nem?A szívtelenség nem függ össze az ésszel.

Ha te nem érted meg,hogy mennyire lehet utálni ezt a helyzetet nőként,tényleg örülök,hogy a te gyereked,akkor biztos olyan családba születik,ahol várják és szeretik,én már most tudom,hogy képtelen vagyok erre és nem is akarom,akkor mi a gond azzal,hogy az apjánál marad,aki viszont imádná én meg élhetem tovább a saját életemet.

+Egyetem végzettével nyilván támogatom majd őket anyagilag,meg 1 év múlva már lesz egy fizetett szakmai gyakorlatom is,majd abból is.

Meg tudok mindent beszélni az apával,nem egy jött ment kapcsolatból lettem terhes,a kérdésem valóban elég rosszul megfogalmazott,viszont ideges voltam és tudni akartam a jogi dolgokat is.Ennyi:)

Köszi a válaszokat.

2013. szept. 22. 10:56
 36/41 anonim ***** válasza:
32%
Akkor lennél intelligens, ha védekeztél volna. Így csak annyit tudok mondani hogy remélem jól szétszakadsz ott lent! Megérdemled :)
2013. szept. 23. 14:09
 37/41 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem, hogy miért nem kell neked a pici. Én is nem várt gyermeket várok most, bár annyiban más a helyzetünk, hogy nekem azt mondták az orvosok, hogy már nem lehet gyerekem. Így nem is gondoltunk rá, hogy összejöhet, és alaposan meglepődtünk. Nem a legjobbkor, mert nagyon nehezen jövünk ki anyagilag, de nem is gondoltunk rá, hogy ne tartsuk meg őt. Ezért nehéz nekem elgondolni, hogy hogyan nem akarhatod ennyire ezt a kisbabát. Bár azt mondják, hogy a nők két dolog miatt képesek megjárni a poklot is akár.

1: Hogy legyen gyerekük.

2: Hogy ne legyen gyerekük.

Kívánom neked, hogy bárhogy is döntesz, az jó döntésnek bizonyuljon, és ne bánd meg később.

2013. szept. 24. 09:59
 38/41 anonim ***** válasza:

De mi az az ok, ami miatt ennyire nem akarod a babát..? Azt mondtad szereted az apját...Nem akarsz gyereket? Félsz tőle?

(Két évvel ezelőttig én is ezt éreztem, aztán hirtelen egyszer csak elindultak bennem az anyai ösztönök, most már alig várom hogy legyen, de fél éve nem jön össze. :( )

2013. szept. 24. 12:04
 39/41 anonim ***** válasza:

Elég erős itt a lincshangulat, pedig talán végig kéne gondolni: hány olyan anya van, aki nem akar gyereket, hányan hagyják inkubátorban, Wvc-ben, állami gondozásban. Kérdezőnek annyi a "vétke", hogy nem sunyít, mint az előbbiek, hanem nyíltan vállalja.

Amióta világ a világ, a nő mindent megtesz, hogy legyen/ne legyen gyereke. Vannak élethelyzetek, amikor az utóbbi mellett kell dönteni.

Hány hetes vagy, kérdező?

2013. okt. 4. 15:20
 40/41 anonim ***** válasza:
Szia! Megszültèl màr , mi lett a kicsivel?
2014. máj. 27. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!