Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha anyaként lemondok teljesen...

Ha anyaként lemondok teljesen a gyerekemről, lehet még bármi közöm hozzá? Pl gyerektartással zargathat -e az apa?

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 14:05
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Mert az apának kell.
2013. szept. 21. 21:11
 22/41 A kérdező kommentje:
én szívesen örökbeadnám,leadnám báááármi,csak ne kelljen ránéznem sem :S
2013. szept. 21. 21:17
 23/41 anonim ***** válasza:
76%
Szegèny baba!
2013. szept. 21. 21:38
 24/41 anonim ***** válasza:
61%
Ez tuti kamu kérdés!:D El ne higgyétek! Ha viszont igaz akkor a kérdező egy életképtelen r.banc és kívánom neki hogy soha az életben ne nézzen rá férfi és ne legyen aki szeresse!
2013. szept. 21. 22:18
 25/41 anonim ***** válasza:

Én nem értek ehhez, de szerintem beszélj egy ügyvéddel, mert én személy szerint furának tartanám, ha nem mondhatnál le róla. Hiszen kvázi örökbe adnád, az más kérdés, hogy az apa igényt tart rá. Tehát ez olyasmi, mintha neki akarnád örökbe adni. De akkor miért ne mondhatnál le róla? Azért mert az apának kell? Hiszen te odaadnád idegeneknek is, és akkor nem lenne hozzá közöd. Szóval így igazságtalan szerintem a rendszer.

Máskülönben szerintem is meg fogod tartani, csak adj egy kis időt magadnak!

2013. szept. 21. 22:58
 26/41 anonim ***** válasza:
Nem lehet csak úgy lemondani róla ez azt jelenti hogy más örökbefogadja onnantól az ő felelősége de ha az apa neveli az a te felelőségedet nem szünteti meg gyerektartást kell fizetni és a megitélt láthatásokon megjeleni.
2013. szept. 21. 23:07
 27/41 anonim ***** válasza:

"ha az apa neveli az a te felelőségedet nem szünteti meg gyerektartást kell fizetni és a megitélt láthatásokon megjeleni."

A gyerektartás fizetése jogi kötelezettség valóan, de a láthatás nem. Azon nem kötelező megjelennie.

Más kérdés, hogy erkölcsileg mélyen elítélendő,akár férfi, akár nő nem akarja még csak látni sem a gyerekét...

2013. szept. 21. 23:20
 28/41 anonim ***** válasza:

Ennyire rideg a szíved a saját gyermeked iránt, hogy"lemondok" "zargathat-e"?

Érthetetlen.

2013. szept. 22. 00:33
 29/41 anonim ***** válasza:
59%

# 12/28!

Kizárt, hogy te egyetemista lennél.

Vagy, ha igen, akkor nem vagy normális. :(

2013. szept. 22. 00:35
 30/41 anonim ***** válasza:

Kamu kérdés.

Ráadásul nem is nő írta.

Kukába vele.

2013. szept. 22. 00:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!