Anyukák, mit csinál a gyerkőc, amíg ti itt vagytok a fórumon?
Figyelt kérdés
A lányomat a mamáék levitték az autómentes napra, van sok gyerekprogram. Én meg főzök, mert a férjem 2 hét után hazajön este és néha bepillantok ide. :)2013. szept. 21. 11:35
1/12 anonim válasza:
Én csak akkor ülök gép elé, amikor alszik, és kész a házimunka.
2/12 anonim válasza:
Az enyém most éppen alszik, közben főzök, ittam egy light-os kávét, eszem a levesem, közben kinézek a konyhába is. :)
3/12 zabmester válasza:
Az enyém várat épít párnákból :D Mondjuk ő már nem annyira kicsi, 6 éves lesz hamarosan, nem kell állandóan mellette ülnöm :) Párom tanfolyamon van, én főzök, takarítok, időnként ideülök pihenni pár percre (a konyhában van a gép), aztán megyek tovább a dolgomra, közben filmet is nézek.
4/12 anonim válasza:
Már megfőztem és a fiam alszik.Általában csak ilyenkor jövök.
5/12 anonim válasza:
Az ebéd kész van, a fiam alszik, a férjem barkácsol. :)
6/12 anonim válasza:
Enyémek épp sapkákat és kesztyűket próbálnak. Kiszedték az összeset a szekrény aljából egy dobozból.
Már megebédeltünk, mindjárt megyünk aludni.
7/12 anonim válasza:
Már ebédeltünk, a házimunka kész, a fiam alszik, a férjem olvasgat.
8/12 anonim válasza:
Gyerekek ágyban, férjem épp pakolja a mosogatógépet.
9/12 anonim válasza:
Alszik :).
Kicsit off: tök vicces, hogy szinte minden válasznál megemlítik, hogy kész a házimunka :).
Mintha bárkinek bármi köze lenne hozzá, hogy a másik akár a házimunka helyett ül a gép előtt :).
Ezt nem bántásnak szánom, hanem számomra vicces, vagy inkább érdekes, hogy az emberek akaratlanul is magyarázkodnak.
Persze tudom, hogy van néhány troll, aki ilyenkor belerondít a hozzászólásokba, hogy "milyen nő az ilyen", hogy mosás, főzés takarítás helyett a gép előtt ül, de az ilyenek bármiben találnak kötözködni valót (sajnos).
10/12 anonim válasza:
En munkaidoben szoktam itt olvasgatni.Most is epp "dolgozok", a fiam aposomnal van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!