Családi házas anyukák! Miben van az udvaron/kertben a gyermeketek? És ha medencéztek, akkor mit adtok rá? Mennyi idős a gyerkőc?
15 hónapos a kisfiam, napozó vagy trikós body + rövidgatya van rajta, tornacipő vagy szandál, no meg kalap. De, ma csak rövidnadrág volt rajta.
Fürdéshez neki még kell az úszópelus, így abban van + kalap. Van kis fürdőnadrágja, de tegnapi tapasztalat, hogy tud meglepiket okozni, kell az a pelus.
Ilyen melegben csak egy trikó + kalap + szandál + pelus a viselet. A medencében pucérok, de úgyis gyorsan megunják.
Másfél éves fiúk.
Én vagyok csak olyan elvetemült, hogy ebben a kánikulában engedem pucérkodni a gyerekeimet? :(
Meztelenül pancsoltak, aztán utána úgy is játszottak kint az udvaron. 3,5 éves és 13 hónapos.
attól nem kell elkeseredni, hogy más plusz egy ruhadarabot húz a gyermekére :)
Honnan tudod, kinek milyen árnyékos, napos, szellős, levegős az udvara, és mennyire fázós vagy izzadós a picije?
Fürdés után az enyémek is pucéron homokoztak, de míg a napon rohangáltak, bizony kalap volt a fejükön, pedig már elmúlt délután 6 óra. Én így láttam jónak, te meg amúgy.
Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!