Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Családi házas anyukák! Miben...

Családi házas anyukák! Miben van az udvaron/kertben a gyermeketek? És ha medencéztek, akkor mit adtok rá? Mennyi idős a gyerkőc?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 20:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2.3 éves napközben atléta rövid gatya vagy csak alul rövid gatya felül semmi a 7 éves atléta vagy póló és rövid gatya. A medencébe a kicsinek fürdő gatya a nagynak fürdő ruha.
2012. jún. 18. 20:36
 2/12 anonim ***** válasza:
nem 2.3 hanem 2.5 éves akart lenni :)
2012. jún. 18. 20:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Szeptemberben lesz 3 éves a fiam. Amióta ilyen meleg van, főleg csupaszon van az udvaron, medencében is. Hiába vettem neki fürdőgatyát, a vizes ruhát nem tűri magán. Ha focizunk az udvaron, akkor egy kisgatya és szandi van rajta.
2012. jún. 18. 20:54
 4/12 anonim ***** válasza:

15 hónapos a kisfiam, napozó vagy trikós body + rövidgatya van rajta, tornacipő vagy szandál, no meg kalap. De, ma csak rövidnadrág volt rajta.

Fürdéshez neki még kell az úszópelus, így abban van + kalap. Van kis fürdőnadrágja, de tegnapi tapasztalat, hogy tud meglepiket okozni, kell az a pelus.

2012. jún. 18. 20:59
 5/12 anonim ***** válasza:
19 hónapos kisfiamon ma kis bugyi volt és trikó, meg kalap. Pelust nem adtam rá, ha bement a pisi, kicseréltük a gatyát. A kismedencéjébe meztelenül pancsolt. A lábán habpapucs (vagy mi az:)) volt.
2012. jún. 18. 21:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Ilyen melegben csak egy trikó + kalap + szandál + pelus a viselet. A medencében pucérok, de úgyis gyorsan megunják.

Másfél éves fiúk.

2012. jún. 18. 22:35
 7/12 A kérdező kommentje:

Én vagyok csak olyan elvetemült, hogy ebben a kánikulában engedem pucérkodni a gyerekeimet? :(

Meztelenül pancsoltak, aztán utána úgy is játszottak kint az udvaron. 3,5 éves és 13 hónapos.

2012. jún. 19. 10:24
 8/12 anonim ***** válasza:

attól nem kell elkeseredni, hogy más plusz egy ruhadarabot húz a gyermekére :)

Honnan tudod, kinek milyen árnyékos, napos, szellős, levegős az udvara, és mennyire fázós vagy izzadós a picije?

Fürdés után az enyémek is pucéron homokoztak, de míg a napon rohangáltak, bizony kalap volt a fejükön, pedig már elmúlt délután 6 óra. Én így láttam jónak, te meg amúgy.

Ennyi. :)

2012. jún. 19. 10:33
 9/12 A kérdező kommentje:
:) A kalap az nálunk is alapfelszerelés! Az az én pucér gyerekeimen is van. :)
2012. jún. 19. 11:16
 10/12 anonim ***** válasza:
A kalap öltöztet, úgyhogy akkor nem is voltak pucérok... ;))
2012. jún. 19. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!