Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, aki...

Mit gondoltok arról, aki szinte rögtön munkába állás után teherbe esik?

Figyelt kérdés
Otthon volt 2 évet gyed-en, visszamegy és 4 hónappal később bejelenti, hogy terhes.
2013. szept. 19. 14:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy ha a családalapításnál a munkáltató érdekeit néznénk, akkor egyetlen gyerek sem születne. Nem hiszem, hogy valaki ettől ne lehetne korrekt a munkáltatójával. Időben szóltam, amikor terhes lettem, azt is előre megmondtam, hogy ameddig tudok szeretnék dolgozni, úgy jöttem el szülni, hogy minden munkámat és feladatom lezártam, és elrendeztem. De azt, hogy mikor és hány gyereket szeretnék, nem fogom megvitatni a munkáltatómmal, mert ahhoz semmi köze.
2013. szept. 20. 16:46
 22/27 anonim ***** válasza:
Utolsó nem az akaratát kell nézni azt senki sem írta. De lehet tisztességes is az ember.
2013. szept. 20. 17:13
 23/27 anonim ***** válasza:
Sajnos a mai világban a munkáltató sokszor visszaél azzal, ha a munkavállaló tisztességes és őszinte. Egy ismerősöm felesége terhes lett, bejelentette, sajnos elvetélt, másnap, hogy már nem állt védelem alatt azonnal kirúgták, mert rájöttek, hogy gyereket szeretne a jövőben. Szerencsére az én munkahelyem korrekt, de egy ilyen eset után nem valószínű, hogy a jövőben figyelembe venném a munkáltatóm érdekeit...
2013. szept. 20. 19:25
 24/27 anonim ***** válasza:

Utolsó az én barátnőmnek lejárta szerződése nem kellett volna meghosszabbítaniuk a szerződést de mégis megtették és így jár neki a tgyás és a gyed is.

Persze vannak szemét főnökök mint emberekben is de nem lehet általánosítani.

2013. szept. 20. 19:28
 25/27 anonim ***** válasza:

Kedves 18-as!

Igen, igazad van, csakhogy az én esetemben (és ismerőseim körében is) nem arról van szó, hogy engem nem érdekel, őt se érdekeljem.

Úgy látom, hogy egy gyermekével otthon levő kismama a mai világban retteghet, mert bármikor azt mondhatják neki ha vissza is veszik a mhelyére, hogy pá, nem kellesz.

És nem csak kismamák, hanem majd minden alkalmazott.

Én 9 évet dolgoztam ugyanazon a helyen, szerettem, szerettek, de tulajdonodváltás lett és nem kellettem.

Ezek után miért ne írhatnám ezt, hogy kit érdekel??

Ők foglalkoztak velem, kisgyermekes anyukával?

2013. szept. 22. 14:05
 26/27 anonim ***** válasza:
Ja, és 9-es voltam.
2013. szept. 22. 14:07
 27/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azt nem tudom, tervezett volt-e, de nem ment el táppénzre, dolgozott szinte végig.

2013. szept. 23. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!