Ha rögtön kapok tejelapasztó gyógyszert szülés után, akkor megnyúlhat a mellem? Vagy akkor tuti olyan marad, mint volt, de minimum nem sokat változik?
Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 20:14
1/11 anonim válasza:
Nem leszólni akarlak, biztos van rá fontos egészségügyi vagy karrier (pl. modell vagy) okod, hogy nem akarod szoptatni a babádat, csak tényleg érdekelne, hogy ha rögtön elapasztatod, akkor honnan fog anyatejet kapni a babád? Vagy van szoptatós dajka kilátásban?
2/11 anonim válasza:
Én a 2. babmat szoptatom, és nem nyúlt meg a mellem. A terhesség alatt is változhat a mell, nemcsak a szoptatastól, úgyhogy kérj valakit, hogy hordja ki a babdat, biztos, ami biztos.
4/11 anonim válasza:
Nekem terhesség alatt annyit nyúlt a mellem h nem is gondoltam volna. Nekem már akkor totál elváltozott és a szoptatástól nem nyúlt semmit. Igaz csak 2 hónapig tudtam szoptatni de mondom terhesség alatt változott el sokat. Szóval nem garancia h ha elapasztatod akkor nem változik mondjuk kisebb az esély rá de nincs garancia. Tényleg sok függ tőle h amíg csak hordod a babádat mennyit "torzul".
5/11 anonim válasza:
Két gyermekem van, nem tudtam Őket sokáig szoptatni, de amíg volt tejem igyekeztem. Semmit nem változott a mellem, ugyanolyan, mint szülés előtt volt.
Őszintén, én inkább vállalnám a plasztikázást (pedig nem vagyok híve) a szoptatás után, mint megvonjam a babámtól a tejet.
Ha egészségügyi indoka van, akkor megértem.
6/11 anonim válasza:
Inkább plasztika szerintem is, minthogy a baba ne kapjon anyatejet.
7/11 anonim válasza:
A mell nem a szoptatástól nyúlik meg, hanem a terhesség alatt megduzzadó, majd a szoptatás végén leapadó tejmirigyektől. Tökmindegy ebből a szempontból h szoptatsz-e vagy apasztasz, azok a mirigyek már az első terhességi hetekben megnőnek és pontosan ugyanúgy viselkednek a végén, akár szoptatsz évekig, akár egyszer sem. Ha genetikusan arra vagy kódolva, csak egy üres zacsi marad, ha másra, akkor meg szép kerek és feszes lesz mindentől függetlenül.
8/11 anonim válasza:
A hetes válaszoló véleményét osztom. Ha a terhesség alatt nőtt a melled, simán búcsút mondhatsz a feszességének szoptatás nélkül is.
9/11 anonim válasza:
Kamu, nagyon unatkozhatsz. Nincs ilyen önző anya a földön...
Az agyad megnyúlhat, a melled nem.
10/11 anonim válasza:
Miért gondolod h kamu nagyon sokan elapasztatják a tejüket sokan egészségügyi okokból és vannak akik csak úgy tényleg. De itt nem tudjuk mi miatt apasztatja el. nem olvastam sehol tőle h azért h védje a mellét. Lehet egészségügyi okai vannak és mivel így kell tennie gondolom eszébe jutott h ha nem szoptat változik-e a teste. Nem értem miért kell rögtön lehurrogni minden pontos információ ismerete nélkül. Ha meg semmi oka nincs rá az is az ő baja ő tudja. nekem se kevesebbem se többem nem lesz attól ha szoptat vagy sem. A kérdésre válaszoltam a többi nem rám tartozik. Szerintem mindenki tegye ezt ha meg nem tud érdemleges választ adni akkor ne is tegye. 4-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!