Mit gondoltok arról, aki szinte rögtön munkába állás után teherbe esik?
Figyelt kérdés
Otthon volt 2 évet gyed-en, visszamegy és 4 hónappal később bejelenti, hogy terhes.2013. szept. 19. 14:15
11/27 anonim válasza:
Nekem a kolleganőm mondta, hogy ne foglalkozzak azzal, hogy most ez gáz vagy sem, hiszen velem sem foglalkozik senki. Ennyi. 9-es voltam.
12/27 anonim válasza:
Én nem gondolok róla semmit. Ő dolga, ő élete. Az enyém meg az enyém. Csak sajnálnám maximum, mert majd őt is a háta mögött fogják kibeszélni, kivesézni.
13/27 anonim válasza:
Otthon voltam három évet a lányommal,tavaly szeptemberben kezdte az ovit,visszamentem dolgozni,és október végén pozitívat teszteltem,becsúszott a baba.Lehet nem etikus,de nem fogom erkölcsösség miatt elvetetni a saját gyerekem.
14/27 anonim válasza:
Kislányom 21honaposan került bölcsibe én vissza dolgozni! 24honapos volt mikor ismét terhrs lettem nem tervezetten! ! Először nem akartam meg tartani pont a munka miatt de akartunk masodik babat igaz picit később igy maradt! Lehet lepontozni de az én véleményem, hogy semmi megvetni való nincs benne! A joga megvan hozzá! :-)
15/27 anonim válasza:
12-es vagyok, félreérthető lehet a válaszom. A kivesézést az ilyen jellegű kérdésekre értettem, ahol össze tudnak gyűlni és szidni az anyukákat. Bár ez a kérdés most szerencsére nem olyan, de nagyon sok ilyennel találkoztam. :(
17/27 anonim válasza:
Haha, lehet az egyik munkatársa adta neki kölcsön az örökítő anyagait :D
18/27 anonim válasza:
"Úr Isten! Kit érdekel a munkáltató ebben a világban? "
Igen csak ezzel a hozzá állással az a baj, hogy akkor a munkáltatót miért érdekelje a dolgozója ha ez nem nem kölcsönös.
19/27 anonim válasza:
Szerintem nincs jogunk a másik életét megítélni, az az ő élete, ő éli. Az ő döntése, le kellene szokni arról, hogy mások döntésit elemezzük.
20/27 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy én is könnyen kerülhetek akaratlanul is ilyen helyzetben. Másfél éves a kisfiam, szeretnénk kistestvért, de már fél éve nem sikerül. Ha továbbra is várat magára a második gyerkőc, akkor a fiam kétéves korában vissza kell mennem dolgozni, mert GYES-ből nem tudunk megélni, várni meg nem tudom meddig kell. Az is lehet, hogy visszamegyek és akkor fog sikerülni. Én sem úgy szeretném, mert nekem és a munkáltatónak sem lenne jó, de ha az élet úgy hozná, nem lenne emiatt bűntudatom. Ettől még szeretem a munkahelyem és dolgozni is szeretek, de a természetet nem tudom befolyásolni. Meg ha belegondolok, hogy a munkában minimum eltöltendő 40 évből a gyerekek miatt 4-et kihagyok, hát szerintem így is dolgozhatok még eleget az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!