Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen mosószert és öblítőt...

Milyen mosószert és öblítőt használtok a babaruhák mosására?

Figyelt kérdés

decemberben fogok szülni és tanácstalan vagyok mi lenne a legjobb. Ezeket szoktam használni: Perwoll fehér ruhákhoz vagy ariel (attól függ mennyi pénzem van), és coccolino orange.

LÁttam az üzletben Gabi márkájú babaruha öblítőt, meg talán mosószert is. Ezek szükségesek? vagy jó amit én használok eddig.

2009. nov. 5. 13:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Teszveszen:)Én most vettem 250g-osat,ami 60 mosásra elég.Ha havonta 10x mosok félévig kitart.Egy kis zsákba kell 4-5 szem,ami 3-4 mosásra elég.Sztem megéri,de persze ez egyéni szoc.döntés :))
2009. nov. 6. 18:15
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem idegen tollal akarok ékeskedni, de ezt is érdemes elolvasni, persze csak annak, aki nyitott a témára. Az eleve elzárkózóknak nem!

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__437797-erro..

Én meg vagyok elégedve a mosódióval.

2009. nov. 6. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!