Milyen mosószert és öblítőt használtok a babaruhák mosására?
decemberben fogok szülni és tanácstalan vagyok mi lenne a legjobb. Ezeket szoktam használni: Perwoll fehér ruhákhoz vagy ariel (attól függ mennyi pénzem van), és coccolino orange.
LÁttam az üzletben Gabi márkájú babaruha öblítőt, meg talán mosószert is. Ezek szükségesek? vagy jó amit én használok eddig.
Szintén decemberben születünk:)
Ha elmondom mit használok szerintem te is ezt fogod,mert nagyon jó a baba bőrének(nem allergizál) és olyan olcsó,hogy ha havonta 10 alkalommal mosol,akkor félévente egyszer kell csak venned (mondjuk számolj csak a baba ruhákra)
Ez pedig a mosódió és az ecetes öblítő:D
Csoda olcsó a mosódió,csak éppen a kakit és egyéb szennyeződést nem visz ki a ruhaneműkből-
Az én babám ekcémás lett a Lenor öblítőtől.
Így öblítőt nem használok csak a Dreft baby-t .
A folyékony mosószert ajánlom én is. Az sokkal könnyebben kijön a ruhából. Némelyik meg olyan illatos, hogy nem is kell öblítő.
Mondjuk én használtam öblítőt, ami volt itthon. Az én lányom nem volt allergiás. Reméljük a tiéd sem lesz. De ha mégis, akkor még az elején ki fog derülni.
Amúgy sokat hallottam már a dm-ben, rossmannban kapható saját márkájú mosószerről, öblítőről, ami babáknak való és jó árban van. Próbáld ki azt is.
köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, mostmár tisztán látok a mosás dolgaiban. Szerintem én is beszerzek valami sensitive öblítőt a pici lánynak.
További szép napot és jó egészséget mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!