Milyen mosószert és öblítőt használtok a babaruhák
mosására?
Figyelt kérdés
decemberben fogok szülni és tanácstalan vagyok mi lenne a legjobb. Ezeket szoktam használni: Perwoll fehér ruhákhoz vagy ariel (attól függ mennyi pénzem van), és coccolino orange.
LÁttam az üzletben Gabi márkájú babaruha öblítőt, meg talán mosószert is. Ezek szükségesek? vagy jó amit én használok eddig.
Én öblítőt nem használok a mai napig a babaruhákhoz. A mosószerünk: Dreft Sensitive
18 hós kislány anyukája
2009. nov. 5. 13:28
2/22 anonim válasza:
Jó, ha az elején mindenből Sensitivet használsz, én Coccolinot használok és mosóporból Arielt vagy Tideot.
3/22 anonim válasza:
Szia!
Én ugyanazzal mosom mint a sajátunkat. Amúgy én arielt használok.
A gyerek bőrével semmi gond.
4/22 anonim válasza:
Én se használok öblítőt a babaruhákhoz, tiszta kiütés lesz mindtől a babám. Az öblítős rekeszbe pici ecetet öntök, hogy teljesen kijöjjön a mosópor is (nem lesz tőle büdi a ruha).
Amúgy a babámon nem is szeretem az öblítőillatot, sokkal jobb a saját kis babaillata.
Hogy a másik kérdésedre is válaszoljak, majd a babád eldönti, hogy szükséges-e a Gabi vagy egyéb babamosópor. Lehet, hogy nem lesz érzékeny a bőre, de lehet hogy igen. Mondjuk én azzal a narancsos coccolinoval biztos nem kísérleteznék, vegyél belőle fehéret, az babáknak való.
2009. nov. 5. 13:31
5/22 anonim válasza:
Jó az amit használsz max.öblítőből vegyél sensitívet v. hypoallergént(Bip).Aztán majd úgyis ha megszületett kiderül,milyen a bőre.
2009. nov. 5. 13:33
6/22 anonim válasza:
Nekem már 8 éves a lányom, érzékeny a bőre.
A kezdetektől külön mosom az ő ruháit (nem csak szín szerint), a lényeg, hogy folyékony mosószer legyen és eleinte sensitiv öblítőt használtam. Az öblítőt azóta már leváltottam.
2009. nov. 5. 13:38
7/22 anonim válasza:
Nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy legalább 3 hónapos koráig külön kellene mosni a ruháit. Én meg úgy gondoltam, hogy nem csinálom, kivéve, ha nem bírja a bőre, akkor az persze más helyzet, de ez rögtön az elején kiderült volna. Szerencsére semmi baj a bőrével. (Egyiknek se, mert közben van kis tesó is.) Én azért sem örültem volna, ha külön kell mosni, mert nincs annyi ruhánk, ami megtöltene egy programot a kis méretekből, viszont sokat bukik, így kb. 1-2 naponta kimosom őket. Tomi Colort használok mindenki ruhájához (a fehérhez is), néha ecetet teszek vízlágyítónak, öblítőt nem használok. (Ja és nem vasalom a ruhákat, egyedül a textil pelusokat, amiket a feje alá teszek.)
2009. nov. 5. 13:51
8/22 anonim válasza:
Dreft sensitive mosószer és coccolino sensitive öblítő vagy Gabi.
2009. nov. 5. 13:56
9/22 anonim válasza:
Ariel + Lenor sensitive.
2009. nov. 5. 13:56
10/22 anonim válasza:
Szerintem öblítőt vegyél babának valót, akár a Gabit, akár mást, de ne használj neki extra illatosat, allergén nagyon, inkább sensitívet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!