Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy oldanátok meg? A picikém...

Hogy oldanátok meg? A picikém bölcsis, én termé$zete$en dolgozom, de c$ak feketén ($ajno$). Mo$t a bölc$iben munkáltatóit kérnek, amit nem tudok bemutatni, é$ félek hogy emiatt, nem járhat majd be a lányom.

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
kérd meg a főnöködet, hogy jelentsen be, és adjon munkáltatóit
2009. nov. 5. 10:30
 2/8 A kérdező kommentje:
igen,ezt már próbáltam,de negativ volt a vála$z:(
2009. nov. 5. 10:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Jelentsen be egy hónapra, addig fizesd ki magad után a járulékot a főnököd helyett, így adhat ki munkáltatóit. Aztán hivatalosan felmondtok egymásnak, de közben tovább ott maradsz dolgozni. A bölcsiben ezt nem kell tudni. Ebbe csak belemegy ez a főnök.
2009. nov. 5. 10:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Munkáltatói igazolást adhat a munkahely, a bölcsőde nem hatóság, nincs ellenőrzési joga a munkahely felé. Tehát próbálj meg kérni. Indokold a bölcsivel, gondolom megértik. Ha meg nem, akkor sajnos nincs mit tenni.

Lehet, hogy a babád akkor nem járhat tovább bölcsibe, ha hivatalosan dolgozó szülők gyerekeinek kell a hely, és az lehet, hogy még van sok férőhely, tehát járhat még egy darabig. Addig megpróbálhatsz hivatalos munkahelyet szerezni.

2009. nov. 5. 11:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Nincs egy ismerősöd aki adhat? Bt-s, kft-s vagy ev. Biztosan megteszi.

A bölcsi nem ellenőrizheti hogy valós-e.

2009. nov. 9. 17:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez nem lehet megoldani... Vagy van munkáltatóid, és mehet bölcsibe a gyerek, vagy nincs munkáltatói, és nem mehet...

Jegyzem meg zárójelben, másnak meg azért nincs helye, mert viszi a munkáltatóit, 8 órában dolgozik, de épp nem fér be a keretbe-egy ilyen eset miatt...

2009. nov. 9. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Sok csaló miatt nincs hely a gyerekünknek a bölcsibe pedig mind a ketten dolgozunk.
2009. nov. 9. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:
ha lenne egy ismerösöd lehet az épitkezési válalkozo bármi ,nálunk a papir iroszerbe leet veni munkáltatoit amit ki kel tölteni max50 ft és azt ha kitudod tölteni akkor az jo de szerintem ha rendes a fönököd mond neki töltse ki a pecsét a lényeg és az után nem fog senki nézni mert azén lányomat igy vittem oviba hogy a sogorom töltöte ki nekem
2009. nov. 9. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!