Megszült anyukák, nektek is hiányzik néha a várandósság?
Én egy éve szültem(harmadik gyermekünket),de elég sokszor gondolok vissza,hogy milyen jó volt a baba mozgása. Meg a tudat,hogy ott van..érezni ahogy rugdos,ahogy hullámzik a hasam!! Úgy tud néha hiányozni és van,hogy azt érzem,hogy újra átélném... Pedig nem akarunk már több gyereket, teljes a három fiúval az életünk. Komplikáció mentes terhességeim voltak és szép sima szüléseim.. Van esetleg ezzel még valaki így? Vagy csak nekem hiányzik???
Köszi,ha írtok..
Én is szerettem terhes lenni, csak a családom nem szeretett engem az első három hónapban (tomboltak a hormonok).
Ezt leszámítva imádtam az egészet. A kislányom megszületése után még 1 hónapig, mindig odatévedt a kezem a hasamra, és megsimogattam, aztán jót nevettem magamon, hogy már nincs is ott senki. Egyszóval, szívesen átélném újra.
10 hetes baba anyukája.
Legszívesebben életem végéig terhes lennék! De csak max 30. hétig :)
Mindkétszer imádtam ezt az állapotot és olyan rossz, hogy többször nem élhetem át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!