Megszült anyukák, nektek is hiányzik néha a
várandósság?
Figyelt kérdés
Én egy éve szültem(harmadik gyermekünket),de elég sokszor gondolok vissza,hogy milyen jó volt a baba mozgása. Meg a tudat,hogy ott van..érezni ahogy rugdos,ahogy hullámzik a hasam!! Úgy tud néha hiányozni és van,hogy azt érzem,hogy újra átélném... Pedig nem akarunk már több gyereket, teljes a három fiúval az életünk. Komplikáció mentes terhességeim voltak és szép sima szüléseim.. Van esetleg ezzel még valaki így? Vagy csak nekem hiányzik???
igen, nekem nagyon :) de amikor szopizik a 3,5 hós kisfiam, akkor én jó közel odahúzom a hasamhoz, ő úgyis összekucorodik, felhúzza a lábacskáját magzati pózba ...
ez olyan érzés, mintha a pócóban lenne,... mhhm, úgy szeretem ha hozzámbújik... :)
ha már nem fog szopizni, akkor lehet, bevállalok mégegyet, hogy újra várandós lehessek :)
szóval szerintem is tud hiányozni az biztos :)
2013. szept. 16. 22:05
2/13 anonim válasza:
Nekem nem nagyon jutott az eszembe, de néha mikor ilyen bélmozgásaim vannak, néha tökre olyan érzés, mint amikor bent mocorgott a baba :). Olyankor én is elnosztalgiázok rajta :).
2013. szept. 16. 22:13
3/13 anonim válasza:
Hát nem.Borzasztó nehéz terhességem volt.
Még most is érzem a hatását.
Nem részletezném,emiatt nem akarok másik babát.:(((((
2013. szept. 16. 22:19
4/13 málna_ válasza:
Én még csak 23 hetes vagyok, de teljesen biztos, hogy ez nem fog hiányozni :)
Engem messze elkerül az eufória, amiről a kismamák beszélnek. Fáj mindenhol, nyomja szét a csontom a növekvő méhem, nem tudok aludni...és hol van még a vége... :)
2013. szept. 16. 22:31
5/13 anonim válasza:
3.babámat várom.Az első terhességem álom volt,a második fél álom,ez pedig már rém álom.36Hetes vagyok,alig várom hogy vége legyen!Soha többé nem akarok terhes lenni!Én sem érzem azt a csodát amit mások.:-(
2013. szept. 16. 23:36
6/13 anonim válasza:
Én még csak 10 hetes vagyok, de jó lenne túllenni rajta!
Az előző gyerekem után se hiányzott. Sokkal jobb ha már megszületett!
De a nőknek semmi nem jó :-)
Ha terhes vagy, szülessen már meg, ha újszülött legyen már fél éves, ha fél éves legyen már 1 éves, ha 3 éves legyen még egyszer csecsemő.
2013. szept. 16. 23:40
7/13 anonim válasza:
Nekem nagyon hiányzik. Nekünk csak 1 gyerekünk van, több sajna nem jött össze kifutottunk az időből, de nagyon rossz, hogy nem lehet többet terhes, imádtam.
2013. szept. 17. 01:00
8/13 anonim válasza:
A 2. babánkkal vagyok terhes, sem az első, sem ez a terhességem nem könnyű, sőt... A szülésem sem volt épp mesébe illő. DE. Ennek ellenére imádom, hogy most teljesen egyek vagyunk, és tudom, hogy ugyanúgy hiányozni fog a terhesség, mint az elsőnél. Akkor is nagyon boldog voltam, hogy egészségesen megszületett a fiunk, de egyben szomorú is, mert újra csak "önmagam" voltam. A terhesség számomra nagyon különleges élmény (jó is, rossz is).
2013. szept. 17. 06:47
9/13 anonim válasza:
Nekem teljesen problémamentes terhességem volt, végig tudtam dolgozni, épphogy csak szülni mentem, de nem hiányzik. Most vagyok terhes a kistesóval, de nem várom a nagy pocakos időket, sőt, rettegek hogy hogyan fogom megállni a helyem, hiszen nagy pocakkal nem tudok úgy játszani a kisfiammal, nem tudom majd úgy felvenni, lassabb leszek.. nem hiányzik. Könnyebb lenne ha a gólya hozná :)
2013. szept. 17. 08:57
10/13 anonim válasza:
Hihi, a 6-os válaszon jót nevettem, tényleg valahogy így van :).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!