A lányoknak puncijuk van, a fiúknak pedig?
Ha nem tudtad vna...
Én nem mondanám azt sem, hogy "punci". Majd amikor a strandon elkiáltja magát, hogy a puncimba ment a homok, az még hagyján, de amikor a villamoson jut eszébe megkérdezni, hogy a felnőtteknek is puncijuk van-e, vagy csak a gyerekeknek, az már cikibb.
Miért nem lehet használni - csak egy példa - a "Sehány éves kislány" vagy az egyéb felvilágosító könyvek szavait? És később, ezekre a szavakra építve, kulturáltan fogja megtanulni a testunk mukodeset.
Miért, abban a könyvben hogy hívják a puncit??
Ne legyünk már ilyenek... Nem fog törést okozni benne, nyugi, ha meghallják a buszon hogy ezt mondja, és esetleg elmosolyodnak. Cserébe mindenki tudni fogja, miről beszél. Mellesleg ha "virágnyelven" tanítod a lányod, ezzel belenevelsz egy "szégyenérzetet", hiszen ha anya mindig fülig pirulva, finomkodva motyogja, akkor ő is így fogja tenni.
amúgy esetleg nuni, ha a punci nem tetszik. arra még "rímel" is a kuki.
A lányom ( hiába mondtuk neki ) a nuni helyett nunónak nevezi a punciját !! Ez szerintem aranyos ;-)
Kisfiam pedig,aki most kezdte az ovit ,elnevezte úgy 2 hónapja a kukacát,és fürdéskor is,pisilésnél is mindig "nevén" szólítja.. Nem mi neveztük el,egyszer csak ránk szólt hogy az nem kukac hanem ... ;-)
Egyébként szerintem nincs gond egyik megnevezéssel sem : .kukac,fütyi...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!