Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A lányoknak ugyanakkor jön...

A lányoknak ugyanakkor jön meg a menstruacio legelőször, mikor az edesanyjuknak anno?

Figyelt kérdés

Tehát, úgy értem, ha mondjuk nekem 10 évesen jött meg, akkor a lányomnak is akkor fog megjonni?

Lehet összefüggés? Vagy nem? Tehát, nekem 10 évesen, lányomnak 12.

Nálatok hogy alakult?

2013. aug. 3. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
nem, ez ritka. Nekem 12 évesen jött meg Anyumnak 14 nagymamámnak 18 évesen. Sajnos ez is kitolódott amikro én voltam 12 én a második voltam az osztályban vele, akkor még nem volt olyan hogy 10 évesen megjöjjön, vagy nagyon ritka lhetett.... Csak azt nem tudom ez meddig fog csökkeni????:(
2013. aug. 3. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Ez micsoda buta kérdés? Ezzel nem téged akarlak bántani, gondolom Te is hallottad.

Akkor jön meg a menzesz amikor a szervezet készen áll, ez nem függ az anyától!

2013. aug. 3. 21:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!! Erre voltam kíváncsi, illetve csak megerősítésére volt szükségem! Igen, en is hallottam ezt es természetesen az illető nem hitt nekem, így kénytelen voltam kiírni ide, hogy ő is lássa butaság, amit hallott!

Meg egyszer köszi!

2013. aug. 3. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
egyébként elterjedt dolog ez és biztos van akinél igy is van, de nem törvényszerű. Mége gypetéjű ikreknél sem ugyanakkor jön meg az első általában.
2013. aug. 3. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Abból a szempontból van összefüggés, hogy ha Te korán érő voltál, akkor valószínű, hogy a lányod is az lesz. Örökli. De ez nem azt jelenti, hogy pont ugyanakkor jön meg, csak a tendencia hasonló.

Az én anyukám 12 éves volt, amikor megjött neki, akkoriban ő volt az első az osztályában. Még később értek a lányok. Én is első voltam, de már 11 évesen. Valószínű, hogy a kislányom is örökölte ezt a korán érést.

2013. aug. 3. 22:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 11 évesen jött meg és sajnos a lányomnak is. Az okát én az örökölt hajlamban látom, korán érő típus lehet ő is. Nem hiszem én sem, hogy van erre ilyen "szabály". Anyukám és és nagymamám ne tudom, mikor kezdte.
2013. aug. 4. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!