A lányoknak ugyanakkor jön meg a menstruacio legelőször, mikor az edesanyjuknak anno?
Tehát, úgy értem, ha mondjuk nekem 10 évesen jött meg, akkor a lányomnak is akkor fog megjonni?
Lehet összefüggés? Vagy nem? Tehát, nekem 10 évesen, lányomnak 12.
Nálatok hogy alakult?
Ez micsoda buta kérdés? Ezzel nem téged akarlak bántani, gondolom Te is hallottad.
Akkor jön meg a menzesz amikor a szervezet készen áll, ez nem függ az anyától!
Köszönöm!! Erre voltam kíváncsi, illetve csak megerősítésére volt szükségem! Igen, en is hallottam ezt es természetesen az illető nem hitt nekem, így kénytelen voltam kiírni ide, hogy ő is lássa butaság, amit hallott!
Meg egyszer köszi!
Abból a szempontból van összefüggés, hogy ha Te korán érő voltál, akkor valószínű, hogy a lányod is az lesz. Örökli. De ez nem azt jelenti, hogy pont ugyanakkor jön meg, csak a tendencia hasonló.
Az én anyukám 12 éves volt, amikor megjött neki, akkoriban ő volt az első az osztályában. Még később értek a lányok. Én is első voltam, de már 11 évesen. Valószínű, hogy a kislányom is örökölte ezt a korán érést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!