Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti hogyan veszitek...

Anyukák! Ti hogyan veszitek rá magatokat otthon a tornára egy vagy több baba mellett?

Figyelt kérdés
5 hónapos a lányom, és egy két hónappal ezelőtt nem volt semmi gond, de most már nagyon aktív, napközben alig alszik, este meg már nem sok kedvem van.
2009. nov. 3. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Huu dettó! Basszus én is így vagyok ezzel, 4 hós és még csak egyszer vettem rá magam, pedig a hasam elég furcsa:) Elég lapos hasam volt, de most nagyon nem az! Azon gondolkodtam, ha eljárnék terembe jobb lenne, de nem akarom másra bízni a babyt! L/25 Sok sikert neked!:)
2009. nov. 3. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött össze sehogysem. A megoldást az jelentette, hogy konditerembe mentem. De ehhez kellett a férjem támogatása -gyerekvigyázás és pénz.
2009. nov. 3. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok.

Napközben mindig akkor alszik, amikor főzök, este meg örülök, hogy lyuk van a s.ggemen (bocs!). Többször belekezdtem már, de mindig kudarcba fulladt. :( Apa se tud "mentesíteni" sajnos.

1 éves a lányom.

2009. nov. 3. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:
11 hónapos a babám, heti 5 alkalommal tornázok 6 hetes kora óta. Terhesség alatt is tornáztam, és előtte is. Nekem ez hobbi, életforma. Nem kell rávennem magam, szerencsére nekem ez természetes.
2009. nov. 4. 09:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Van olyan jóga, ahol a baba is veled van. [link]

[link]

2009. nov. 7. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!