Baba hordozókendőt hogyan lehet otthon varrni? Megosztaná velem valaki aki tudja hogy hogyan kell? melyik a legmegfelelőbb anyag hozzá?
, A barátnőmnek is varrt az anyukája, otthon egyet neki.
Az elejétől fogva használta, és a gyerek 16 hónapos korában (háton hordozta már akkor), az anya elengedte magát, és a gyerek alatt kiszakadt... Nem lett baj, mert akkor kötötte fel éppen, de mondanom sem kell, nagyon megijedt. Én inkább rászántam 5ezer forintot, és vettem egy Nandut.
Nem sima anyagból vannak ezek a kendők, pont a lényeg, hogy a baba gerincét megtartsák a keresztirányú szálak. Én házi eszkábált kendőbe tuti nem tenném a babámat. Vaterán fillérekért kaphatsz betört kendőket, kezdőnek épp az az ideális! Viszont erszényt és mei tai-t annál inkább lehet készíteni házilag is:
Úgy van, ahogy az előző mondta! Nem a varrás maga a drága, hanem a kendő szövése, mert speciális szövésűek, hogy mindenhol megtámasszák a babát!
Viszont mei tai-t lehet varrni otthon, én is varrtam, nagyon szeretjük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!