Távozott belőlem (szerintem) az összes nyákdugó, mert nagyon sok fehér kocsonyás anyag jött, és tegnap is meg ma is. Ma már meglehet a baba?
Azt beszélik,h a nyákdugó távozása után még akár hetekig is lehet hordani a kicsit,de tény,h egyre jobban közelít az a nagy nap.A magzatvíz elfolyását mondják a biztos jelnek.(Saját tapasztalat még nincs:))
Könnyű szülést!
szia,
Tuti, hogy a nyákdugót láttad? Mert sokan írják le úgy, hogy rózsaszínes, kissé véres valami ez a csoda. Én augusztusban szültem, de nem találkoztam a nyákdugóval, lehet nekem valahol a kórházban pottyant ki....
Ha el is ment, még akkor is kihúzhatjátok a 40. hétig.
Mostmár nagyon vigyázz, nehogy begyűjts valami bacit, mert a kicsihez mostmár szabad az út.
Sok sikert, könnyű szülést kívánok!
Szia.
Leht,hogy nem a nya´k dugó volt,mert tényleg mondják,hogy barnás,véres kocsonyás valami.Hétfön,és kedden tölem is ment valami fehér egybeálló (mint egy kukac),de az orvos azt mondta,hogy fehér folyástól volt,csak ez erösebb.Ès hogy semmi gond.
Hát nem tudom,hogy akkor mi volt pontosan.De ha a nyákdugó is volt,még kihúzhatjátok a 40.hétig nyugodtan.40.hetes kismama.
Szia!
Én láttam a nyákdugót és egyáltalán nem fehér. Valóban kocsonyás anyag és inkább sárgás véres, mint fehér.
Szia biztos nem az volt!
Ilyenkor már az utolsó hetekben megerősödik a folyás és sűrűbb lessz! nekem kb:2 hét óta ilyen és ez nem a nyákdugó!
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!