39. hétben vagyok benne! Most reggel azt vettem észre hogy fehér krémszerű anyag jön belőlem ki, de elég sok! Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Kérlrk válaszoljatok!2009. febr. 27. 09:45
1/6 Adri baba válasza:
Sajnos nem tudom,de szerintem irány a doki vagy egy telefon neki!
2/6 anonim válasza:
Én 38+2 vagyok és nekem is valamelyik nap ugyanilyen folyásom volt. Én arra gondoltam hogy lehet hogy a nyákdugó lehet csak nem barnás véres. De engem is érdekelne hogy mi volt az konkrétan.
3/6 anonim válasza:
Szerintem a nyákdugó nem lehet.De ha megismétlődik hívd a dokit vagy a védőnőt vagy a szülésznőt.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
A nyákdugó már elment vasárnap este, úgyhogy az nem lehet!
2009. febr. 27. 09:53
5/6 anonim válasza:
Èn is ebben a cipöben járok!Nekem is elment már a nyákdugó.Orvosnál is voltam,ezután kicsit véres-barnás volt,ma fehér.Azt mondta,ez azért van,mert folyamatosan tágul a méhszáj.
Már nincs sok hátra!De azért ha nem vagy nyugodt,inkább kérdezd meg a védönödet/orvosodat!
Mindenkinek könnyü szülést és nagyon sok boldogságot kívánok! :)
6/6 anonim válasza:
Felhívta a szülésznőmet és megkérdeztem a dolgot azt mondta hogy ez csak hüvelyváladék. Semmi komolyabb jelentősége,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!