Szerintetek is inkább a tgyást meg a gyedet kellene emelni a sok más ígérgetés helyett? Nem az anyaságit kellene, hanem ezeket a juttatásokat!
Bocs előbb elküldtem. Szóval még annyit akartam írni, hogy de igen, jó lenne ha azt emelnék az anyasági helyett.
Első voltam
Az anyasági hidegen hagy, mivel már van egy gyerekem!
Viszont a TGYÁS-t és a GYED-et emelhetnék picikét,a gyes-t nem, hiszen azt az is kapja aki semmit nem tett le az asztalra!! De amúgy minden csak kampányfogás, semmi sem lesz belőle!
szerintem a gyedet nem kéne emelni, nem rossz ez a százalék, korrekt lenne HA A FIZETESÉS NORMÁLIS LENNE!
szóval alapjában kéne sok változás, hogy normális fizetést kapjunk, nézd csak meg, külföldön egy apa simán eltartja a családját, itthon apa fizetés +gyed sokszor nem elég az alapvető dolgokra...
mikor még én szültem, a válság előtt akkor még nem ez volt, de a gyed százaléka ennyi volt és nem panaszkodtak az emberek.
na meg a gyes is más volt, mert ugyan az összeg ugyan ennyi volt, de minden fele annyiba került...
szóval legalább azt a színvonalat kéne visszahozni és mindjárt nem lenne itt akkora baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!