Miért hülyeség ez így? Ti mire költöttétek az anyaságit?
pelenkát én sem
Nem tudni melyik lesz jó neki.
Inkább tedd félre a pénzt és költsd arra, amire majd szükség lesz.
Pelenkából pláne nem vásárolnék be, mert nem tudni melyik fog beválni, mekkora méret kell majd, mekkora mennyiség.
És az egyszeri anyasági valóban több mindenre is elég lehet, de nyugodtan takarékoskodj, csak ne vegyél előre belőle semmit.
Meg hát nem jó előre inni a medve bőrére.
Mi pénzt tettünk félre. A 90. naptól kértük a magzati adókedvezményt, ezt félretettük, meg mellé még mindig valamennyit(5-15ezer/hónap). Mi mindent ebből vettünk meg neki, pluszban nem költöttünk, mondjuk ő is második gyerek, így sok minden megvolt már.
Az anyasági ment a többi pénz mellé, nem tudom, mire költöttük pontosan.
Pelenkát azért nem vennék, mert nem tudhatod előre, melyik lesz a megfelelő. Mi pl. megesküdtünk volna rá, hogy a Huggies a megfelelő az első hónapokban, már a második itthon töltött napon rájöttünk, hogy nem így van, ő kicsit formásabb, husisabb baba volt, így az ő alaktának nem volt megfelelő. Most kezdek rájönni, hogy a Libero is csak nappalra jó, így éjszakára a fehér Pamperst használjuk neki.
Az elsőnél csak az utolsó pár hónapban vettem zöld Pamperst, addig Huggies és Libero. Más gyerek, más igények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!