Miért hülyeség ez így? Ti mire költöttétek az anyaságit?
Figyelt kérdés
Kisfiam most 18 hónapos és szeretnénk neki kistesót. Beszélgettünk erről anyukámmal és mondtam neki, hogy ha sikerül teherbe esni akkor amíg meg nem születik a pici, minden hónapban veszek neki is néhány csomag pelenkát, hogy ezzel is csönkentsem a majdani kiadásainkat. Ő szerinte viszont ez hülyeség mert az anyaságiból úgyis be tudok vásárolni hiszen kiságyat, babakocsit stb tehát nagyobb kiadást már nem kell tervezni hiszen ezek megvannak a nagyobb gyerkőcről... Szerintetek melyik megoldás a jobb?2013. febr. 18. 10:19
11/13 anonim válasza:
Ha már úton lesz a baba, akkor elég lesz vásárolnod, nézned az akciókat. De még akkor sem fogod tudni, melyik pelenka fog beválni, úgyhogy akkor is csak mértékkel. Addig tedd félre a pénzt, jól fog később is jönni.
12/13 anonim válasza:
Pelenkát én sem vennék,inkább félre tennék vagy amire szükség van egyesével venném meg.Nekünk van egy kisfiunk már,de mivel sok minden volt örökölt,vagy visszaadtuk és Ők továbbadták vagy már olyan állapotban van ami még egy gyereket nem bírna ki,vagy pl az etetőszékünket kisfiam teljesen leamortizálja,annyit nyüzsög,ki bemászik,már el is törte az öv részénél,lehet nem is a legjobb márka volt,szóval babakocsi,kiságy,etetőszék,pelenkázó komód,ruhásszekrény meg a többi apróságra szükség van nekünk vizsgálattal,vitaminokkal együtt kb 500ezer lenne a 2. baba,szóval én inkább gyűjtögetném.
13/13 zabmester válasza:
Én anno ezt a pénzt (pontosabban egy nagy részét) félretettem, csak pár, apróbb dolgot vettem belőle, amire szülés előtt nem gondoltam. Viszont én nem vennék előre pelenkát, tényleg nem lehet tudni előre, hogy neki pont melyik lesz a jó. Amikor a fiam született, vettünk 6 nagy csomag pelust, hát már nagyon vártam, hogy elfogyjon, mert eresztett mindenhol, pedig nem valami gagyi volt. Kidobni nem akartam, elvégre drága volt, de nagyon szenvedtem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!