Igényelte valaki az egyszeri anyaságit a kiskönyve fénymásolatával?
Figyelt kérdés
Úgy emlékeztem, hogy a kórházban adnak papírt róla, de most nem kaptam. Éppen töltöm a kérvényt és elvileg elfogadják azt is. Örülnék, ha nem kéne az újszülöttem mellől dokihoz rohangálnom. Szóval pontosan mit fénymásoljak le belőle? És tényleg elfogadják?2013. máj. 3. 13:39
1/4 anonim válasza:
Nekem elfogadták, mert én sem kaptam a kórházban. A férjem bevitte, és lemásolták belőle maguknak ami kell. Elvileg kellett volna valami nyilatkozat is, hogy hozzájárulok, hogy másolhassanak belőle vagy valami ilyesmi pontosan nem emlékszem. Ezt elfelejtettük, de végülis elfogadták enélkül is (nem adtam volna oda az eredeti kiskönyvet, ha nem járultam volna hozzá).
2/4 anonim válasza:
Persze, mondta a nő, hogy tökéletes lesz. Le is másolták.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Én postán küldeném. Mit másoljak le belőle?
2013. máj. 4. 09:02
4/4 anonim válasza:
Ahol az adataid vannak, meg ahol a pecsétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!