Ha most kiderülne, hogy babát vársz, mit reagálnál?
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 09:47
21/26 anonim válasza:
Falnak mennék. az biztos. 14 hónapos a lányom, 7 éves a fiam, jövőre mennem kell vissza dolgozni. Ma irattam ki fogamzásgátlót, ugyhogy csak ezta hónapot birjam ki.
22/26 anonim válasza:
10.24-es vagyok! minden ellenére tuti megtartanánk!
23/26 anonim válasza:
Összeroskadnék és sírnék örömömben. Majd nagy hüppögések közepette felhívnám életem szerelmét, hogy megosszam vele a hírt!
24/26 anonim válasza:
Örülnék is meg nemis.
3honapos a Kisfiam igy nem ajánlott még meg tabit is szedek és fiatal is vagyok.(20leszek),de egy babánál nincs szebb igy persze h megtartanám.imádnám öt is .)
25/26 anonim válasza:
7 hónapos a kislányunk. Szeretnénk még babát,de én még várni szeretnék apa viszont már emlegeti az Ákoskát. Ezt a nevet szeretné adni a fiúnknak de nekem nem tetszik. Ha kiderülne hogy babát várok a párom nagyon örülne én félnék de ahogy telne az idő örülnék és szeretném öt is ahogy az én szemem fényét kislányomat. :-)
26/26 anonim válasza:
Hu az biztos h falra másznék,még csak 4 hónapos a kisfiam és nem tervezzük a kistesót.Ráadásul elég nehéz szülésem volt még a kilók is rajtam vannak.
De mindezek ellenére biztos h megtartanám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!