Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha most kiderülne, hogy babát...

Ha most kiderülne, hogy babát vársz, mit reagálnál?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 09:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Falnak mennék. az biztos. 14 hónapos a lányom, 7 éves a fiam, jövőre mennem kell vissza dolgozni. Ma irattam ki fogamzásgátlót, ugyhogy csak ezta hónapot birjam ki.
2009. nov. 3. 17:51
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
10.24-es vagyok! minden ellenére tuti megtartanánk!
2009. nov. 3. 19:09
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Összeroskadnék és sírnék örömömben. Majd nagy hüppögések közepette felhívnám életem szerelmét, hogy megosszam vele a hírt!
2009. nov. 3. 19:13
 24/26 anonim ***** válasza:
73%

Örülnék is meg nemis.

3honapos a Kisfiam igy nem ajánlott még meg tabit is szedek és fiatal is vagyok.(20leszek),de egy babánál nincs szebb igy persze h megtartanám.imádnám öt is .)

2009. nov. 3. 22:16
 25/26 anonim ***** válasza:
7 hónapos a kislányunk. Szeretnénk még babát,de én még várni szeretnék apa viszont már emlegeti az Ákoskát. Ezt a nevet szeretné adni a fiúnknak de nekem nem tetszik. Ha kiderülne hogy babát várok a párom nagyon örülne én félnék de ahogy telne az idő örülnék és szeretném öt is ahogy az én szemem fényét kislányomat. :-)
2009. nov. 4. 09:14
 26/26 anonim ***** válasza:

Hu az biztos h falra másznék,még csak 4 hónapos a kisfiam és nem tervezzük a kistesót.Ráadásul elég nehéz szülésem volt még a kilók is rajtam vannak.

De mindezek ellenére biztos h megtartanám:)

2009. nov. 6. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!