Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál, ha a barátnődről kiderülne, hogy biszex?
A megcsalás nem ugyanaz, mint a biszexualitás. Egy biszex sem fog gyakrabban megcsalni, mint egy hetero. Tapasztalatból mondom.
Attól, hogy valaki biszex, még nem fog állandóan egy harmadik emberrel szexelni, ez egetverő baromság
Volt egy barátnőm és ő is biszex volt. Amikor megismerkedtünk mesélt nekem a barátnőjéről. Járni akart velem és ezért szakított a "barátnőjével" :) Beszéltek ugyan ugy csak nem szexeltek. mert velem akart lenni.
Szerintem ne aggódj!
Veled jár a csaj!
Különben is fél éve szakítottak.
Nem is értem mi bajod van???
Ha a barátnőm megcsalna egy lánnyal, akkor éktelen haragra gerjednék és elpusztítanám.
Aki azt mondja, hogy őt nem zavarná, az vagy mélységesen buta és érzéketlen, vagy nem szereti a barátnőjét, max. a szex miatt "tartja".
Ha kiderülne, hogy biszex, az is nagyon zavarna, nem mondom, hogy azonnal otthagynám, de nem tenne jót a kapcsolatnak, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!