Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha most kiderülne, hogy babát...

Ha most kiderülne, hogy babát vársz, mit reagálnál?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 09:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Most én félek, hogy babát várok, 7,5 hós a kislányom. Egyszerűen nem bírnánk anyagilag egy másik gyereket!

És a terhességem elég problémás volt.

2009. nov. 3. 09:49
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Magamon kívül lennék. A férjem külföldön van már egy ideje, engem pedig a kutya sem ugatott meg hónapok óta..:)
2009. nov. 3. 09:51
 3/26 anonim ***** válasza:
54%
Kitörne a frász! Mivel spirálos vagyok el is kell vetetni mert az fogyis lenne. Egyébként ugyan úgy reagálnám le mint az elsőt. Örjöngtem. Nem akartam gyereket, most meg nem akarok másodikat, pedig terveztünk testvérkét, de nem bírnám elölről kezdeni sem a terheséget, sem a szülés, sem egy kisbaba nyűgjeit. Elég egy legalább bőven tudok rá koncentrálni.
2009. nov. 3. 10:06
 4/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nagyon örülnék neki! Ugyanakkor izgulnék, és félnék, hogy mit szólna a párom. Megyegyeztünk, hogy várunk a kistesóval (a lányunk egy éves), ő igazán nem is akar több gyereket. Azért kiváncsi lennék hogy reagál!

2009. nov. 3. 10:08
 5/26 anonim ***** válasza:

Én nagyon örülnék, bár megbeszéltük, hogy nem lesz 2. gyerek. Igazából a férjem nem akar, és én - jobb híján - beleegyeztem. Még pár év, és már 40 évesek leszünk, és ő azt mondja, szerinte ebben a korban elég egy gyerek... :( Hát, lehet, h igaza van.

Ennek ellenére örülnék, ha mégis, de nem akarom megszegni a megállapodásunkat. :) (harmadrészt titokban aggódnék, hogy az egy év alatt leadott kilókat hogy tudnám egy 2. terhesség után újra leadni).

2009. nov. 3. 10:13
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Hááát...nem is tudom. Azt hiszem, megőrülnék! Van már 4, így aztán nem szeretnénk több babát. Mi már megtettünk mindent, szüljön most más is :)))))
2009. nov. 3. 10:21
 7/26 anonim ***** válasza:
Szia! Hát én is frászt kapnék! 7 hónapos a lányunk, túl vagyok egy nehéz terhességen, sok órás vajúdáson, utána műtéteken és egyszerűen nem akarok még egyet szülni. Nem beszélve az anyagiakról...
2009. nov. 3. 10:24
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, ketté állna a szemem. 7 hónapos terhes vagyok :)
2009. nov. 3. 10:29
 9/26 A kérdező kommentje:
10:29-nek: Ez jóóóóóóóóóóóóó! :))
2009. nov. 3. 10:30
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon örülnék neki! Volt egy spontán vetélésem Májusban (egy év sikertelenség után), és próbálkozunk a babával, de eddig nem jött. De ami késik nem múlik!:)
2009. nov. 3. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!