Tegnap lázas volt, ma hőemelkedése volt, engedjem holnap iskolába?
Vidd holnap orvoshoz.Par napig meg maradjon otthon.
Most meg nem tanulnak sokat ,nem fog lemaradni.
Persze, hogy elviszem orvoshoz, csak nem tudom, nem fogják-e túlzásnak tartani, hogy "betegállományban" marad itthon. Az oviban ilyen esetben evidens volt, hogy itthon maradt, mert annak a híve vagyok, hogy inkább egy-két nappal tovább gyógyuljon, mint hogy a túl korán közösségbe menéstől újra visszaessen, de amiatt vagyok tanácstalan, hogy ezt az iskolában mennyire lehet megtenni?
Sajnos mindkét gyerekem hajlamos a torokgyulladásra, általában csak ezt szokták elkapni, de azt a téli/őszi szezonban 3-4-5-ször is akár. De azt álmomban nem gondoltam volna, hogy már az első héten betegséggel kezdünk,ilyen még sosem volt, általában úgy október végén szokott kezdődni sajnos a "szezon".
Betegen ne küldd be a kislányod, félbetegen se. Neki se jó, a többit is fertőzi. Elkéritek mit tanultak, és ha nincs túl rosszul, kicsit gyakorlod vele.
Az én gyerekem tanítója kérte, hogy a szülő telefonáljon, vagy küldjön SMS-t, ha megbetegedett a gyerek, ne csak az irodát hívjuk, az ebédlemondás miatt. Ő e-mailen szokta elküldeni,mit vettek aznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!