8 Hós! Mikor számíthatok rá, hogy elindul? Tényleg ne engedjem ilyen korán?
Csak annyit fog tenni, amit érzi, hogy bír. Le nem kötözheted ugyebár. 18 évesen meg már a kutyát nem érdekli, hogy kinek mikor indult el a gyerkőc.
Az én lányom 7 hónap 4 naposan indult el, 11 hónaposan már futhattam utána a járdán annyira ment. :) Soha nem vezetgettem, egyedül tanult meg felállni, kapaszkodva (szekrény stb) lépegetni, majd egyszer csak fogta magát és átgyalogolt az 5 méteres nappalin a labdájáért teljesen egyedül. Nem volt 8 hónapos. Mindent jóval korábban csinált Ő is, de hát nem olvasta a védőnők szent mit mikor kell csinálni nagykönyvét. Nekem meg első gyerek lévén az a normális és kész.
Igaz bedőlő a bokája, de azt tőlem örökölte, én is "csámpás" vagyok, nem a korai járástól van.
Jelenleg 4 éves, ismeri az abc-t, 10-es számkörben stabilan számol és vannak szavak amiket le is tud íri. A saját keresztnevét, a papa-mama stb szavakat. Állandóan zaklatja az apját, hogy mutassa hogyan kell stb. Attól félek baromira unatkozni fog az iskolában. :( Tehát hátrányba kerül a nagy sietsége miatt. Egyáltalán nem örülök neki, de hát hogyan tiltsam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!