A nappaliba és a konyhába járólap van nagyon hideg a kislányom még kúszik, engedjem hogy lent legyen?
Figyelt kérdés
Vettünk két hete járókát, de azért nem olyan mint szabadon. A szobánkban padlószőnyeg van, viszont ott a számítógép is. Az ágyunkon szoktam vele játszani mostanában, de mikor még meleg volt és a földön volt látszott, hogy jobban érzi magát.2009. okt. 16. 08:04
1/4 anonim válasza:
Számítógép zsinórjait tüntesd el szem elől. Mi úgy oldottuk meg, hogy falhoz tettünk egy nagy kartonpapírt (dobozoldalt) és amögé vezettük a vezetékeket.
A konyhába meg ha tudsz, tegyél le régi paplanokat, vagy vegyél habtapit és tedd le az általa bejárható részre.
2/4 anonim válasza:
Én habtapival és szőnyeggel raktam ki a lakás azon részét, ahol a kisfiam kúszott-mászott. A paplannal is próbálkoztam, de nem volt jó. Állandóan összegyűrte maga alatt, nem tudott haladni és ezért egyfolytában sírt.
3/4 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez van a nappaliban, konyhában, mindenhol, amerikei típusú a házunk. Tavaly télen volt nálunk a mászós korszak. Én adtam rá harisnyát meg egy vékony nacit, két zoknit a lábára, egy bodi és egy pulcsi, és mászott körülöttem egész nap. Utálta a járókát, így abba nem tudtam betenni, az ágyról hipp-hopp megtanult lemászni, így már nem volt előtte akadály. De soha nem volt megfázva, felfázva.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én is a jobban felöltöztetem módszert választottam. Harisnya, vastag naci, body, és vastagabb pulcsi. Egész nap négykézlábazik a lakásban. Mi nem tudtunk minden kábelt, eltüntetni. Nem tökéletesen bababarát a lakás, de gyakoroljuk a "nem szabad"-ot, és mindíg szemmel tartom. Ha olyan dolgom van mikor nem tudok rá pillantani, akkor megy a járókába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!