Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Feltűnési viszketegség? Vagy...

Feltűnési viszketegség? Vagy ritka okos gyerek? Vagy mi értelme van? Vagy Ti is szoktatok ilyet?

Figyelt kérdés

Egy anyuka az egyik közösségi oldalra úgy írta ki hogy a gyerkőce két éves lett,hogy üzent neki,mintha tudná a gyereke,hogy mi az, mind ezt csupa nagy betűvel ....

Én max kiteszek egy képet,és kiírom,hogy x éves lett a gyerek.Nem pedig hogy "ANYA APA ÜZENI,HOGY NAGYON SZERET TÉGED" ...meg ilyenek.

2013. szept. 7. 13:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekem sem iagzán tetszik amikor a közösségi oldalon köszöntik a gyereket, férjet , feleséget pedig ott vannak együtt. Amúgy én egy jót szoktam mosolyni rajta és ennyi , én nem ilyen vagyok, szeretem személyesen intézni a dolgokat. Sőt ha nekem ismerősnek van szülinapja még akkor sem az üzenőfalon írok neki hanem a rendesen üzenetet írok, de ez én vagyok, más meg más.
2013. szept. 7. 16:13
 12/20 zabmester ***** válasza:
Én is tettem már ki ezt-azt a fiamnak a Facebook-ra, csak úgy, poénból. Pl legutóbb egy youtube videót, és fölé írtam, hogy "kisfiamnak, mert ez a mi közös számunk" (amúgy Nenától a 99 luftbalon volt az :D ), lehet, hogy az én ismerőseim között is volt olyan, aki emiatt hülyének nézett, hiszen még nem is tud olvasni a gyerek, de nekünk vicces volt, meg sokan mások is mondták, hogy ez de jó. A gyereknek is megmutattam, fel is olvastam, hogy mit írtam, nevetett rajta, tetszett neki.
2013. szept. 7. 16:28
 13/20 anonim ***** válasza:

a 8- as válaszoló megmondta a tutit.

Amúgy nem kell rációt keresni mindenben, hiszen mindenember máshogy fejezi ki az érzéseit. Engem nem zavar, ha valaki a Facebookon él, mert nekem attól nem lesz rosszabb.

Azt meg végképp nem gondolom, hogy bárkinek is magyarázkodnia kellene az miatt, hogy mire és hogyan használja a közössegi oldalakat.

2013. szept. 7. 22:32
 14/20 A kérdező kommentje:

13+

Ezt úgy is érthetném,hogy az azok,akik így üzennek nyilvánosan (pl tv műsor- üzenőfalán is láttam már,hogy x hónapos pici gyerekének üzente valaki,hogy nagyon szereti--stb ) azok nem képesek annyira személyesen kifejezni az érzéseiket?

2013. szept. 7. 22:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Miért kell kötözködni? Attól, hogy kiírja ezt a közösségi oldalára, még nyilván otthon, személyesen is elmondja, érezteti a gyerekkel, hogy mennyire szereti. Ez tényleg csak a szeretet megnyilvánulása, nem hiszem, hogy ártana vele bárkinek. Szerintem sokkal furcsább, hogy Te ezen így kiakadsz és ennyit foglalkozol ezzel a témával.
2013. szept. 8. 07:42
 16/20 A kérdező kommentje:

Ha ismernélek,azt mondanám,hogy : De majmóka vagy!

de mivel nem ismerlek,így azt írom:

én nem kötöttem bele senkibe!!! csak tényleg szeretném megérteni hogy miért csinálják akik ezt csinálják!

De hogy így kibuktál,biztosan Te is azt a csoportot erősíted,akik így üzennek a tv-kben üzenőfalakon,és közösségi oldalakon az olvasni sem tudó gyereküknek.- de akkor legalább adtál volna érdemleges választ!!

2013. szept. 9. 14:25
 17/20 anonim ***** válasza:

Én nem akadtam ki,félreértetted, csak nem értem, hogy valakinek ez hogyan lehet ilyen központi kérdés, hogy még kérdést is tesz fel róla. Számomra ez sokkal furcsább és érthetetlenebb, mint az a jelenség, amiről Te írsz. Szoktam kirakni a gyerekről képet, üzengetni, megosztogatni viszont nem, de egyáltalán nem zavar, ha más megteszi.

A személyeskedésbe pedig inkább nem mennék bele, nem valami elegáns dolog.

2013. szept. 9. 14:32
 18/20 A kérdező kommentje:

:-D Ez az oldal nem az "elegáns" szóról ismert :-D :-D Sok nálam milliószor rosszabb látogatója van.

Tényleg szeretném megérteni,miért tesz valaki ilyet? Az illetőtől azért szégyellném megkérdezni. Ellenben itt egy erre való anonim oldal,ahol igaz néha elég nagy tuskók is járnak,de azért általában megkapja mindenki a kérdésére a választ.

2013. szept. 9. 14:43
 19/20 anonim ***** válasza:

"Ez az oldal nem az "elegáns" szóról ismert."

Ez így van, de én nem szeretnék lesüllyedni egy bizonyos szint alá, csak mert mások is megteszik. Majmókának nevezni mást, számomra már ez a szint. Nem vagyunk egyformák, engem úgy neveltek, hogy ne sértegessek másokat.

Legyen szép napod, és a kérdésedben leírtaknál nagyobb problémás ne legyen soha.

2013. szept. 9. 14:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Van ilyen ismerősöm nekem is Fbook-on, szinte azt is tudom hogy mikor volt utoljára wc-n, ugyanígy üzenget a gyerekeinek. Ő ilyen. Olyan ismerősöm is van aki ennek pont az ellenkezője, semmit sem oszt meg, senki sem tud róla semmit, email-re nem válaszol. Akkor minek jelölt ismerősnek? :) Szóval a megosztómániás kicsit jobb fokozat, bár én is túlzásnak tartom hogy vele és a családjával van tele az egész üzenőfal. Egyébként a legdurvábbak az idézeteket megosztók, napi 20-30 dögunalmas idézet... bocs, kicsit elkanyarodtam a témától. Szerintem tedd túl magad rajta, egyébként vlahogy be tudod állítani hogy ne jelenjenek meg az ő megosztásai.
2013. szept. 9. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!