Mit gondoltok a Balogh Veronika névről?
Figyelt kérdés
Szuletendő kislanyunknak gondoltuk ezt a nevet, a parom nagymamaja utan. Szerintetek hogy hangzik? Illik a Balogh-hoz? Mi a velemenyetek? Nekem tetszik is meg nem is... :)2013. szept. 5. 08:03
1/13 anonim válasza:
Jól cseng,illik a vezetéknévhez szerintem és ma már egyre kevesebb a Veronika,valamiért kihalóban van ez a név,pedig szép.
3/13 anonim válasza:
szerintem egy telejsen hétköznapi név.
Mi az ami nem tetszik benne és mi az ami igen?
4/13 A kérdező kommentje:
Hogy fog orulni parom apukaja... :) Nekem egyutt olyan romasan hangzik, regies nevnek tunik, modernebbre gondoltam, de aBalogh melle nem igazan lehet.amugy meg ha becezzuk h Verus, az tetszik, meg kiejtve is. :)
2013. szept. 5. 09:02
5/13 anonim válasza:
Szerintem jó együtt. Mostanában született egy kislány a környezetembe, őt is így hívják. :)
6/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik.Ha régiesnek tartod, enyhítsd picit.Mondjuk Balogh Luca Veronikára.Vagy vmi ilyen rövidet tegyél be középre.
7/13 A kérdező kommentje:
Balogh Emma Veronika ?
Ehhez mit szoltok? De ha van meg otletetek, irjatok le! ;)
2013. szept. 11. 10:56
8/13 anonim válasza:
Nekem így sokkal jobban tetszik:) (Én írtam, hogy átlagos), sokkal szuperebb:)
Ami nekem még tetszene rövid középső névnek:
Hanna, Liza, Léna
De az Emmával nagyon szuper
9/13 A kérdező kommentje:
Kösziii! Egyre jobban beleszerelmesedek ebbe a névbe, a páromnak már mondtam, még gondolkozik... :D
És a Balogh Maja Veronika ?
Ez hogy hangzik? :D
2013. szept. 11. 17:11
10/13 anonim válasza:
3-as és 8-as válaszoló vagyok.
Nekem jobban tetszik az Emma név, mint a Maja, de a Maja is aranyos. Viszont egy felnőttet sokkal jobban el tudok képzelni Emmának mint Majának. Plusz én jobban tudnám becézni.
Férjednek van olyan név ami még tetszene első névnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!