Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Janicsák Veronik...

Mit gondoltok Janicsák Veronika régi alakjáról? A fogyása előtti alakjáról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Én nem merek magamról fényképet feltenni, de az alakom olyan mint az ő régi alakja és a súly felesleg is úgy rakódott rám, ahogyan rá, talán az én lábam vastagabb. Legalább is én utálom a combjaimat, de az övét csinosnak látom.

2012. nov. 16. 12:55
 1/5 anonim válasza:
És olyan istennő arcod van mint neki? Mert ha igen, akkor ne fogyj le! ;)
2012. nov. 16. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem neki nagyon jól állt az is! Bár gyönyörű arca van, lehet, ez "tette jóvá".
2012. nov. 16. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jól néz ki, csinos. De az 1. képen a ruha szörnyű...
2012. nov. 16. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:

A páromnak tetszett míg husis volt. Mióta lefogyott szinte alig ismeri meg, így abszolút hidegen hagyja.

24N

2012. nov. 16. 19:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Én borzalmasnak látom magam a tükörben. Az arcom nem olyan mint az övé, de szerintem nem csúnya, de nem is "istennő" arc.

162 cm és 64 kg vagyok. Amikor jól éreztem magam a bőrömben, kb 10 éve 55 kg körül voltam. Sajnos képtelen vagyok lefogyni.

2012. nov. 18. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!