Mit lehet tudni az új szocpolról?
Figyelt kérdés
Lehet majd kapni vissza nem térítendő összeget lakásvásárlásra?
Csak új lakásra lehet?
Amíg nincs gyerek, nem lehet megkapni? (nyílván előbb lakást teremtek, utána szülök...)
Mit tudtok erről az új támogatásról?
Kérlek titeket, emberi nyelven írjátok le! Valami kamattámogatást láttam ezügyben, de hitelt mi nem veszünk fel párommal a lakásvásárláshoz. Akkor nem ér semmit sem az egész támogatás? Köszi!
2009. nov. 1. 23:37
1/7 anonim válasza:
Nincsen már szocpol. Se régire se újra!
2/7 anonim válasza:
Ha hitelt nem vesztek fel, akkor miért érdekes a kamattámogatás? Csak azért kérdem, mert régen sem adták csak úgy a kezedbe a szocpolt...
3/7 anonim válasza:
A szocpolt eleve a bank intézte, tehát ha nem vettél fel hitelt, akkor nem intézte senki, szívességből. De én is úgy tudom, hogy nincs szocpol.
4/7 anonim válasza:
a szocpolt ugy ahogy van július elsejével megszüntették(remélem csak ideiglenesen)
5/7 anonim válasza:
A szocpolt valóban eltörölték, viszont új kamattámogatásos hiteleket vezettek be. Van életkori-gyermek-hitelösszeg korlátozása.
6/7 anonim válasza:
Akkor meg nem értem a kérdést, mert azt írta, hogy hitelt nem vesznek fel. Teljesen lényegtelen van-e kamattámogatás, vagy nincs, mert nincs mire kamatot támogatni, nem?
7/7 anonim válasza:
Így van, csak azért írtam, hátha keveri a szezont a fazonnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!