Különórára mit költötök? Budaiak írjanak.
Figyelt kérdés
Gyerek kora?
Milyen foglalkozás? Heti hány óra? Összeg / hó?
Mindezt milyen családi költségvetésből?
2013. aug. 31. 22:05
11/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Nem a kérdésre válaszoltál.
Amúgy különórák lehetnek akár elsőben:
- néptánc
- kerámia
- dráma
- nyelv kicsiknek
- úszás
- művészi torna
- balett
- rajz szakkör
- lovaglás
2013. szept. 1. 00:03
12/17 anonim válasza:
Aztán a tánc meg a lovaglás mitől különóra? Azok hobbik, sportok. Én nem válaszoltam a kérdésre, viszont te meg rossz kérdést tettél fel, úgyhogy szórakozz azzal akivel akarsz.
13/17 anonim válasza:
A felsoroltak között van drágább (lovaglás) és olcsóbb (kézműveskedés). Érdemes megnézni milyen lehetőséget biztosít az iskola. Ha heti 1 alkalommal számolsz, az havi szinten 6-10 ezernél kezdődik. Ha heti többször megy, akkor jóval több. A lányom úszni jár havi 4x az ovival, és ez kerül 7 ezerbe. A szinvonalas különórák, akár havi 30-40 ezerbe is kerülhetnek.
14/17 anonim válasza:
8-as vagyok
Miért ne mehetne különórára elsőben?? Sportot, hobbit nem lehet elég korán kezdeni. Persze nem kell profi módon hajtani. Nálunk kimaradt a felsorolásból a sakk, az havi 4ezer. Gyerek próbálta/választotta ki mire szeretné járni.
Teljesen érthetően lett feltéve a kérdés, hihetetlen hogy van aki ebbe is beleköt:(
15/17 anonim válasza:
De a sakk az nem különóra. Az hobbi, sport, szakkör, anyámkínja. A különóra az, ha a gyerek matektanárhoz, nyelvtanárhoz jár külön.
16/17 anonim válasza:
A matektanározás az korrepetálás....ami szintén nem árt ha időben kezdik. A zongorázás sem hobbi hanem különóra. Ha nem jár zeneiskolában, akkoris.
17/17 A kérdező kommentje:
63%, ne itt veszekedj. Most már nyilvánvaló, hogy ÉN mit értek különóra alatt, és mire vonatkozik a kérdésem. Kérem, hogy csak olyan írjon, aki erre érdemben válaszol. Köszönöm.
2013. szept. 1. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!